@valvoline Gledate kako pagjaat asteroidi vo Mongolija , tamu treba da odime , slicna zemja kako nasata , ovde e raj isto i tamu , se utepav od jadenje skara i kebapi ovde ,duri i preku glava mi se. Sum videl kakvi ovosja i zelencuci ima vo Germanija zatoa vikam meraklija na taze i vkusna hrana tamu ke umre za jadenje. Vaka vo Mongolija i Makedonija da se iznajades svezo meso , sega od asteroidot ke poginat ovci tamu i taze skara ke pravam .
Nitu zemam nitu davam na drzavata. Da ne sum budala da rabotam za gazda koga si go znam zanaetot. A si rabotam na slucajot,znaci bi prifatil samo lezenje vo javna administracija za ne pomalku od 400 evra mesecno. Drzmo palcevi moze i ke bide neso.
brm brm
Здраво дечки. Ја гледам темава како најактивна па сакам да ве прашам дали на некого му се наоѓа курбла за Пежо ? Пишете ми, итно е. Благодарам однапред
@Cassaro се враќам прееска од пливање и ми поминуе пред мене го глеам накај аеродром се упатил, ај ваљда ќе стасам на време дома и нема да ми го испијат млекото
@Џонтра Волта го глеам метеоров и снага ми се стресе, не можам да се смирам у пичку матер. ај барем ковачиќ остана у интер не потпиша за крофнарите
[DOUBLEPOST=1439071805][/DOUBLEPOST]@Scouser88 ете и метеор ќе падне Роџо уште не го избркаа! Титула не видовме!!!1 Клоп да доеше кај нас немаше ова да се деси!!!
@Uli Hoeneß не мрда астероидот од Германија, еве сега агентот негов Дитер Ханс Вон Андерштрампен дер Шафхаузен изјави дека астероидот е среќен и нема намера да се пресели во Монголија.
@парва астероида абе ќе ти га ебу астероид мајчин, куде најде сга да падаш баш сам дошаја дома еве сс чакита си се дружимо едемо си чипс и пиемо си сокче ти ми збориш за астероиде у монголију па далеко е тој монголија што не нас занима тој. ај идем да си пушту едну партију доту и јутре треба да се врќам за скопје да работу.
тој ми ти е, ај остани ми сс здравље.
поздраф нездраф
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.