Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

@Let 3
Не ми е битно дали е метеор или астероид, исто како што не ми е битно дали е машко или женско.

@DIJAMANTE
Метеорот ништо не може да и направи на Каролина, т.е. на мене, зошто Каролина е водечка сила на балканската естрада. Нема подобра од неа.

@Џонтра Волта
Ако метеорот гласал за Castiel ништо не ми може, наш чоек е (и во прилог следи по некоја пцовка).

:)

@Colt Willcox Лека полека населбата почнува да ни станува позната во пошироки рамки, каква Монголија бе. :icon_mrgr: :X3:

Него, што откривме дома... :icon_mrgr:
Во рок од 10 дена мистериозно ни исчезнаа сапуни од купатило? :icon_mrgr:
Разумен одговор нема... :icon_mrgr:
Ништо друго не ни недостасува во куќата освен сапуните. :icon_mrgr:
Си доаѓам од баскет, идам си мијам раце со сапунот, јадам, па идам да се шишам и седнувам на лап топ, притоа дома сум сам. Доаѓа татко ми после пола саат, влага во купатило и се дере ПАК НЕМА САПУН. :vozbud: :pos: :icon_mrgr: :ROFLMAO: :angel:
Еве и денес продолжува сагата со сапунот. :icon_mrgr::brlav:
Сеуште не можам да се објаснам со татко ми, дека Боро има видено како паѓа астероид и сега од страв почна да ги јаде сапуните. :icon_lol: :kuracc::lolzz:

Татко ми сеуште не сака да прифати дека Боро ги јаде сапуните, иако мајка ми спомна дека во село баба ми го криела сапунчето што стоеше на чешмата во дворот, бидејќи го јаделе мачки кои биле исплашени од астероид. :icon_mrgr: :pos::pos::pos::pos:

Кој му курац што јаде сапун бе алоооо. Од еден астероид се плаши, ебати мачорот. :popce:

@Фанови на Милан

vJlC0F1439074555.jpg

@џимеј , чао журим :backa:

@ManUtdChampions , баш сеа се прибирам од фудбал, испотен, седнувам пред лап-топ, иначе ја сменив позадината со Ферги кога ја освоивме последната титула и гледам астероид се заканува на Монголија. Тоа е што ќе праиш, ќе си падне астероидот а @Peja989 ќе си остане (тапа) супермодератор.

@парва
Драа,
овој ќе биде саглам падање : D Како пијан кумановац кт млати ораси, како шумеќу кт се симнуе од степеници, како крушка кт презрее, како сладолед на дете, како Трабзон у Скопје :ROFLMAO:

@nescafe
Нормално дека ќе не удри метеор кога уште не се научивте како да ги користите интерпункциските знаци!.

@Inglourious Basterd

- Нема астероид, тоа е смешен комуњарски спин за да се дефокусира јавноста од реформите.
- Невозможно е да се докаже на суд дека има астероид.
- Тоа што ќе го гледа Заев во затвор не се вика астероид, колку сака нека е голем.

@DaniBMW

На одмор сум сега, инаку ќе напраев проекција на фотошоп како ќе изгледа импактот и кои ќе bидат последиците. Инаку, после ударот, ќе имаме два часа да го промениме своето мислење за сите небесни тела а се надевам дека ќе останат читави серверите за Fantasy. Ако ништо јас прв го видов метеорот и сакам да го крстам Shelvey GT500... и сега немам време да се замарам со астероиди, си имам проблеми со чатот на FB :mad:

@nescafe
Нормално дека ќе не удри метеор кога уште не се научивте како да ги користите интерпункциските знаци!.

Да не е обратно ?
И бан. Астероид, не метеор!

@Castiel , првично требало Астероидот да се распарчи на 3-4 Дела и да Падне во кина, јапонија, Тајван и кореја ама на крај го одбрал Проектот на монголија.

@Castiel Немој да се палиш ко млад мајмун и да менуваш мислења за астероидите. Гледам дека ти е досадно, па се замараш со мене и со глупи теми. Астероид не постои, башка сите вие што верувате сте глупи.
После плачеш дека јас сум наредувал да бришат мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom