Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

@valvoline Gledate kako pagjaat asteroidi vo Mongolija , tamu treba da odime , slicna zemja kako nasata , ovde e raj isto i tamu , se utepav od jadenje skara i kebapi ovde ,duri i preku glava mi se. Sum videl kakvi ovosja i zelencuci ima vo Germanija zatoa vikam meraklija na taze i vkusna hrana tamu ke umre za jadenje. Vaka vo Mongolija i Makedonija da se iznajades svezo meso , sega od asteroidot ke poginat ovci tamu i taze skara ke pravam .

Nitu zemam nitu davam na drzavata. Da ne sum budala da rabotam za gazda koga si go znam zanaetot. A si rabotam na slucajot,znaci bi prifatil samo lezenje vo javna administracija za ne pomalku od 400 evra mesecno. Drzmo palcevi moze i ke bide neso.
brm brm

@Олимпија бан од тема ако некој спомне метеор! Значи темата е за астероид![DOUBLEPOST=1439071157][/DOUBLEPOST]@dragonsky
You-The-Real-MVP.jpg

Последно уредено од модератор:
@РандомНовЧленПаднатОдМарс

Здраво дечки. Ја гледам темава како најактивна па сакам да ве прашам дали на некого му се наоѓа курбла за Пежо ? Пишете ми, итно е. Благодарам однапред :)

@Cassaro се враќам прееска од пливање и ми поминуе пред мене го глеам накај аеродром се упатил, ај ваљда ќе стасам на време дома и нема да ми го испијат млекото

@Џонтра Волта го глеам метеоров и снага ми се стресе, не можам да се смирам у пичку матер. ај барем ковачиќ остана у интер не потпиша за крофнарите

:D[DOUBLEPOST=1439071805][/DOUBLEPOST]@Scouser88 ете и метеор ќе падне Роџо уште не го избркаа! Титула не видовме!!!1 Клоп да доеше кај нас немаше ова да се деси!!!

@Igorcemk Ги стигна клетвата Баерн од Дортмунд поради Левандовски и Гетце

@DeviAngel Ако објавил Ди Марцио за тоа верувам, на други како Спортмедиасет и такви срања не верувам

@Донев

АСТЕРОИД
CL6CgFeUcAAYPGu.jpg

@Ilumious Ако остане Де Геа во Јунајтед ќе го фати

@Uli Hoeneß не мрда астероидот од Германија, еве сега агентот негов Дитер Ханс Вон Андерштрампен дер Шафхаузен изјави дека астероидот е среќен и нема намера да се пресели во Монголија.

@парва астероида абе ќе ти га ебу астероид мајчин, куде најде сга да падаш баш сам дошаја дома еве сс чакита си се дружимо едемо си чипс и пиемо си сокче ти ми збориш за астероиде у монголију па далеко е тој монголија што не нас занима тој. ај идем да си пушту едну партију доту и јутре треба да се врќам за скопје да работу.
тој ми ти е, ај остани ми сс здравље.
поздраф нездраф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom