Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Океј, за почит е тоа што го прават со помагање на животни, со акции за вдомување и слично ама многу гебелсовидна пропаганда имаат на напаѓање на неистомисленици и лица кои не се вегетеријанци
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам една другачка што полека но сигурно забегува по овие работи. За неа си знаев дека малку не е читава во тоа главата и пред година дена почна да изиграва веган нешто, сеа веќе е замутавена.
Од мал град сум, и лани летото компанија се договоривме да си шетаме низ град обиколка целосна по сите улички. Со еден другар сме кучкари, а повикаме некое куче, си иде по нас. И така си одеше кутрето по нас цело време, јас си отидов и следново ми го прераскажаа приустните.
Кога стигнале до колата на другарот да си ја земе, тој ги товарил сите за да ги разнесе по дома. Кога тргнале, кучето почнало да трча по колата. Другачката моја, кога дала едно хистерично викање да се застане, па да се застане итн. На другарот му скурчило, и ѝ рекол ако не прекине да излезе надвор.
Од тогаш ја избегавам.
А што јадат нивните миленици, да им ебам глата нивна трула.
Анима дунди може да ми каснат од газот, конкретно од она најсочното месо во средината! Се додека не си ги приберат бесните џукели што летаат на улица по тркала (ко ќе сум на мотор и по нозе) ќе бидат ДУНДИ...
Може да се занасаат колку сакаат, сакам кучиња и чувам дома и куче и мачка, ама радо би утепал џукела ако некад ме угризе за нога!
А сакам и нив истото да ги снајде! Материната!
Глуп си или тренираш? Зошто мислиш дека бесните џукели се нивни? Бесните џукели се на несовесните глупаци што чуваат женки па после малите ги пуштаат на улица. Анима Мунди работи со ограничени средства и сите тие средства се сведуваат на донации. Активистите чуваат дома и по 10 животни, со отворени рани, животни кои никој не сака да ги земе. Тие луѓе имаат голема одговорност, за разлика од повеќето тука, само јадат гомна ова не чинело тоа не чинело а не сакаат да помогнат на луѓе, а не пак да земат во кола и да платат ветеринар за повредено куче. Ми се блуе од македонците и од такви како тебе што мислите дека тие кучиња се нивни, не се нивни и се подеднакво проблем на тебе како и на нив, додека не се свести овој народ. Си ја заслужуваме државата во која живееме, си го докажуваме и по форуми и сегде.
Земи и ти чувај 10 џукели дома, што чекаш, има тука кај мене едни комшики сестри се и двете се немажени, имаат 20 мачки и 6 кучиња, само незнам што си прават дома, особено со кучињата, па да дојдеш да видиш кога ќе им го растргаат ѓубрето од пред врата, улошки колку сакаш по улица, море еј....децава нема кај да ги пуштам вие за правата на животните ми зборувате и дека за тоа сме заостанат народ, како нема сите напредни како вас, да си заминете. Ај во понеделник фрламе ѓубре, ќе ти сликам искористени улошки да ги видиш низ цела улица. на што личи, а да не ти кажам како мириса сега со жештините.Глуп си или тренираш? Зошто мислиш дека бесните џукели се нивни? Бесните џукели се на несовесните глупаци што чуваат женки па после малите ги пуштаат на улица. Анима Мунди работи со ограничени средства и сите тие средства се сведуваат на донации. Активистите чуваат дома и по 10 животни, со отворени рани, животни кои никој не сака да ги земе. Тие луѓе имаат голема одговорност, за разлика од повеќето тука, само јадат гомна ова не чинело тоа не чинело а не сакаат да помогнат на луѓе, а не пак да земат во кола и да платат ветеринар за повредено куче. Ми се блуе од македонците и од такви како тебе што мислите дека тие кучиња се нивни, не се нивни и се подеднакво проблем на тебе како и на нив, додека не се свести овој народ. Си ја заслужуваме државата во која живееме, си го докажуваме и по форуми и сегде.