Fantasy Football Games

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Во Ла Лига само Фелипе Луис што ми е поскап од одбраната. Пошто не знаев каде да го потрошам тој 1м што ми остануваше.
Другите сите со по 4.5, 4.6 :D

Марсело многу скап го направиле, а ќе носеше добри поени :(

Чекај да влезам да го извадам Ковачиќ да ти ебам сто мајки.

Во Ла Лига само Фелипе Луис што ми е поскап од одбраната. Пошто не знаев каде да го потрошам тој 1м што ми остануваше.
Другите сите со по 4.5, 4.6 :D

Марсело многу скап го направиле, а ќе носеше добри поени :(

Моја ќе брани во Ла Лига нели? Како лани што беа. Облак си беше во ЛШ.

Моја ќе брани во Ла Лига нели? Како лани што беа. Облак си беше во ЛШ.

Па лани и Облак добиваше шанса во Ла Лига.
Моја 27, Облак 11 натпревари. Моја изгледа повреден бил еден период, но обратно ако гледаме на бројките, 8 пати седел на клупа.

Не знам што да ти кажам.

Што кур му е на сајтов бе да му ебам све, таман сменив пола екипа неможам да го сејфувам тимот. :facepalm:

Пошто каснам за другиве...ај само за Серија А:

jpZ37j0.png

Има за некој да се имам сјебано да не ни влезе во тим или да биде трансфериран а играва да закаснила ? Д[DOUBLEPOST=1440119980][/DOUBLEPOST]Чек бе.. и за Ла Лига не каснам..brb..[DOUBLEPOST=1440120703][/DOUBLEPOST]За шпанскава буквално I have no idea what I'm doing..

fc6mMGm.png

Последно уредено:
@Scirea Алекс Сандро ќе ви игра ли против Удинезе или Евра?

@Scirea Алекс Сандро ќе ви игра ли против Удинезе или Евра?

Евра најверојатно, Сандро би можел тек дури трето коло да настапи дека сеуште е нов и не е сеуште вклопен во тимот

10 поени од Џеко :гик:
Уште 10 играчи.

Прво место во Кајгана лига :D
Ми искинаа Иличиќ, Јоветиќ и Бирса а Бирса од клупа почна пошто сум глуп и го забораив Љајиќ таму. Ич не очекував од Манџукиќ и Пјаниќ-Џеко така слаби утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom