MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Еве ти уште еден пример: Мики пред две години имал секс со двајца мажи.
Докажи дека си немал.
Ipsissimus имал секс со цело маало.
Ај докажи ми дека лажам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти уште еден пример: Мики пред две години имал секс со двајца мажи.
Докажи дека си немал.
Sonceto nikad ne izgrevalo ne izgreva i sega! Vrodena potreba da se laze!И пред да се родиш. Сонцето изгреваше на исток и заоѓаше на запад.
Прашај ги баба ти и дедо ти: тие можат да ти посведочат дека пред твоето постоење, постоеја и други луѓе.
Ако самиот ги негираш научните сознанија за сметка на истата таа вера, тогаш неможеш да тврдиш дека верата не ти била материјална и не била предмет на научно истражување и докажување.
Vrodena potreba da se laze!
Sonceto nikad ne izgrevalo ne izgreva i sega!
На кого паѓа товарот да докаже и во мојот и во твојот случај? Дали ако јас неможам да докажам дека сум немал секс со цело маало, тоа е доказ дека сум имал? Дали ако ти неможеш да докажеш дека си немал секс со двајца мажи, тоа значи дека си имал?[DOUBLEPOST=1436556547][/DOUBLEPOST]Ipsissimus имал секс со цело маало.
Ај докажи ми дека лажам...
Ти си единствениот тука што си тнок.Очигледно е дека си т'нок во увидот во релациите меѓу верата и науката.
На кого паѓа товарот да докаже и во мојот и во твојот случај? Дали ако јас неможам да докажам дека сум немал секс со цело маало, тоа е доказ дека сум имал? Дали ако ти неможеш да докажеш дека си немал секс со двајца мажи, тоа значи дека си имал?
На кого паѓа товарот да докаже и во мојот и во твојот случај? Дали ако јас неможам да докажам дека сум немал секс со цело маало, тоа е доказ дека сум имал? Дали ако ти неможеш да докажеш дека си немал секс со двајца мажи, тоа значи дека си имал?[DOUBLEPOST=1436556547][/DOUBLEPOST]
Ти си единствениот тука што си тнок.
Da nesto sto i smeta na crkvata...! Sreka moja sto ne sme sreden vek inaku ziv ke izgorev.Воа е некоја твоја „астрономија„,
Ne te razbiram sakas da me uvredis?последица од твојата се' поочигледна затуцаност.
Da nesto sto i smeta na crkvata...! Sreka moja sto ne sme sreden vek inaku ziv ke izgorev.
Ne te razbiram sakas da me uvredis?
Navredata upatena kon mene e samo beden izraz na tvojata kultura ili kako sto mudruvas ti da kazes domasno vospituvanje!Навредата упатена кон тебе, треба да ти чини чест, иако таа навреда би била само залудно потрошено време и енергија.
Vazi serifie! Eve bog ne postoi!Врати се на темата...
Navredata upatena kon mene e samo beden izraz na tvojata kultura ili kako sto mudruvas ti da kazes domasno vospituvanje!
Vazi serifie! Eve bog ne postoi!
Negacija ne se dokazuva. Nema bog!
А овие третиве ко тебе (како демек има трети) сакат да веруваат дека не постои верување.![]()
Земи што сакаш како хипотеза и почни да ја побиваш или потврдуваш.
Еве ти еден пример: Бог постои.
Докажи ми дека не постои.
Како што и предходно веќе имам кажано, кога испраниот ум ќе се соочи со несоборлив аргумент што ја руши неговата заблуда, гледа трик прашања, замки и слично.Трик-прашање „а ла хабардов центар„.
Потруди се малку повеќе...
Видена е и посочена релацијата, ти си тој што константно паѓа во контрадикции, тврдејќи од една страна дека верата нема ништо со науката и дека немаат допирни точки, а од друга страна ја негираш истата таа наука, кога се работи за работа во врска со истата таа твоја вера.Пошто не можеш да ја видиш релацијата „вера-наука„, не ми ја припишувај таа слабост мене, туку фати книга...
Сакаш да кажеш дека не можеш да докажеш, дека следново тврдење "2+2 = 5" е неточно?
Тврдењето на Гурџи е "Бог постои". Треба само да ја покажеш неговата неточност![]()
Ај прво научи што е негација, па дојди да правиш муабет. Се повеќе полуписмено доаѓа на форумов у пм!
Од каде изгрева сонцето? Дај не заебавај, одамна знаеме дека НИЕ (Земјата) се вртиме околу него, не тоа околу нас. Ц ц ц ц...Сонцето изгреваше на исток и заоѓаше на запад.