Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
ZeroStyle напиша:
Ќе глеам да дојдам и јас,Хехе...Да видам со знаете вие кајганџии кантер,ве неам пробано! :)
Да ти кажам уште од сега, кога ќе стигнеш таму, види на шанкот - прашај каде се кајганџиите... ќе ти кажаат. ;)
Јбг, познати фаци сме. :zlo:

TonInter напиша:
Да ти кажам уште од сега, кога ќе стигнеш таму, види на шанкот - прашај каде се кајганџиите... ќе ти кажаат. ;)
Јбг, познати фаци сме. :zlo:
Хахааха..Ок Тонитер,ке ве најдам јас...Ке чујам нешо ТОМ КРУЗ! и знам дека сте вие! Хахаха,Негоо не смета дека сум 13 год така??Зш доолго време играм кантер па...Знаеш :)

ZeroStyle напиша:
Хахааха..Ок Тонитер,ке ве најдам јас...Ке чујам нешо ТОМ КРУЗ! и знам дека сте вие! Хахаха,Негоо не смета дека сум 13 год така??Зш доолго време играм кантер па...Знаеш :)
Не бе, нема врска... сите сме тинејџери.. добро, речиси сите. :helou:

Очекувајте не негде после распуст. Почеток на Jуни , крај на Јуни. Можеби ќе дојдеме ние тетовчаните малку кај вас :P Само чекајте не на автобуска инаку ќе се загубиме :kesa:

Shorty напиша:
Очекувајте не негде после распуст. Почеток на Мај , крај на Јуни. Можеби ќе дојдеме ние тетовчаните малку кај вас :P Само чекајте не на автобуска инаку ќе се загубиме :kesa:
Ја доаѓам сигурно. Панишер нема потреба да го прашам, др но е тука, ама молете се Шорти да пројде со 5-ка, инаку не доаѓа :pos2:

G@rfielD напиша:
Ја доаѓам сигурно. Панишер нема потреба да го прашам, др но е тука, ама молете се Шорти да пројде со 5-ка, инаку не доаѓа :pos2:

Тачно :kesa: :kesa: :kesa:

ЛОЛ Шорти бе..Ако треба ке те киднапираме КАЈГАНА СТАЈЛ!
хихи ..едвај чекам да ги тепаме тетовчаниве у живо ...овај на кантер де..ама ЛАН - ски!

Зеро! Лол ако не не познаеш значи ке мора да го напуштиш форумот засекогаш..Ваков народ како нас не се наоѓа никаде! ххехехе
Абе ние губиме 897283764872638476283746 разлика и пак се смееме зашто на Тони тастатурата му лагираше..ххахахахахах

па дојдете 2ри Јуни...таман со Кајгана собиранка ке се погодите, и башка кантер ке играте :helou:

Гарф кај мене ке спиеш ти со брат ми hohoho...не стварно убаво вика Диме доете на 2-ри таман за собиранкатаhehe

Ќе праам муабет со другариве и ќе се договориме, не се секирајте, сигурно доаѓаме летово. А за спиење, ја си резервирав кај Била брат му ја на кревет он на земја :baeh:

[MkD]Scout напиша:
ЛОЛ Шорти бе..Ако треба ке те киднапираме КАЈГАНА СТАЈЛ!
хихи ..едвај чекам да ги тепаме тетовчаниве у живо ...овај на кантер де..ама ЛАН - ски!

Зеро! Лол ако не не познаеш значи ке мора да го напуштиш форумот засекогаш..Ваков народ како нас не се наоѓа никаде! ххехехе
Абе ние губиме 897283764872638476283746 разлика и пак се смееме зашто на Тони тастатурата му лагираше..ххахахахахах
Пер, не беше смешно. И не седнувам пак на тој е**н компјутер.:nesum: Btw, има некој тетоец расположен оваа сабота да не` посети? :smir:

G@rfielD напиша:
Ќе праам муабет со другариве и ќе се договориме, не се секирајте, сигурно доаѓаме летово. А за спиење, ја си резервирав кај Била брат му ја на кревет он на земја :baeh:

Значи ја да земам вреќа за спиење а ? :pred:

а шо мислиш каде ке спијат другите кајганџии што ке доаѓаат на собиранката (мислам на тие што не се од СК), у парк на клупи :pos:

Шорти, идеш кај мене ти.. :) Ке се дружиме.. :) И не заборавај, вреќа грав, онаков, тетовски нормално.. мислам ако сакаш да доеш кај мене, ако не.. :) :) :)

Кај мене кој сака да дојде...?Пошо имам кревети таман за моите и за мене,тој што ке дојде ке спие заедно со мене у кревет:zlo: !
едит:преферирам durex.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom