Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
KoNtEjNeR напиша:
vazno mu ja puknav glavata na mario iako bese od moja :) :) :)
zaboraviv deka smenivme timovi.. se naviknav da pukam kanteri :)
sory :)
Abe nema sorry,toa ne se opravduva...:).Ama takov,celiot samouveren deka protiv mene igra,i od pozadi me lupa,li me lupa...:tapp:

Добро беше ги слупавме штекерите....strogo после на Хорор кланот се откажа што сакате повеќе:)

К15 не гледавме ама се изнаглеавме фаци како вмд....кој не е еден туку тројца Војдан,Дамјан и уште едниот незнам како му доаѓа :)....само што Војдан е главниот хахаха....иначе добро беше кога на Скаут му го зафатија компјутерот и потоа кога молеше да стане жената и оваа неможела хахаххаа.....се гледаме во Сабота на Клан Вор против Фантом Форс:)

[MkD]Scout напиша:
Абе смеење...ВрабаЦ! ..
знаат тие што беа..
МарЈооооо - ДАЈ АЦЦ ЗА КОНКУЕР!
E te molam ne mi spominjaj za toa,sea sum u radisani,"kaj sefot"(igracnica e ova btw,mestoto kaj sto se kinezat horror,vrabac,mentalen itn...)ne sakam vrabac od nigde da mi nikne...Inace se bese ok,se do momentot koa tati4ko me vikna:kesa:.Ajt pozdrav do slednoto gledanje:salut:.

Billa Bong напиша:
Добро беше ги слупавме штекерите....strogo после на Хорор кланот се откажа што сакате повеќе:)

К15 не гледавме ама се изнаглеавме фаци како вмд....кој не е еден туку тројца Војдан,Дамјан и уште едниот незнам како му доаѓа :)....само што Војдан е главниот хахаха....иначе добро беше кога на Скаут му го зафатија компјутерот и потоа кога молеше да стане жената и оваа неможела хахаххаа.....се гледаме во Сабота на Клан Вор против Фантом Форс:)

Ма све да и раст*р*тим по фамилијатата..Неможела она затоа што нешто симнувала мајку и *ем..
а јас учтиво..
Се извинувам ако може да се замениме со компјутерите бидејки мора да играме против ед...оваа --> НЕМОЖАМ! ...нема везе..Тамам седнав и почнавме да играме..ете ти ја магарицата..СТАНА!!
нема везе..закон беше..замалку го пропуштивме ВМД --->МВП!
Салут!

зашто мене не ме информирате бе кога идете на собиранкиве
аааааааа ке го јадете бе гејови жими се ..у офсајд ке ви упаднам еднаш па ке видите ах ... :( па и ја сакам да се смеам и да ве упознааам гејофи

SCORPIO__20 напиша:
зашто мене не ме информирате бе кога идете на собиранкиве
аааааааа ке го јадете бе гејови жими се ..у офсајд ке ви упаднам еднаш па ке видите ах ... :( па и ја сакам да се смеам и да ве упознааам гејофи

Цики, па стално постирам каде и кога ке биде собиранката, а ти што не читаш.. :(

Ајде во сабота, ке те информирам тебе и по ПП и по МСН. :wink:

Поздрав.

u sabota pice so mene :)
da dojdes i ti ednas da pucneme :)

Ама кога ве исплескав у инсомнија1 ви докажав ;)

Утре, Сабота 13:00 часот, повторно ке се одржи кајгана-кантер собиранка.

Инсомниа-1 (Железничка)

Повелете, дојдете.
Се гледаме! :helou:

е оваа не ја пропуштам :helou:

Јас ке морам да го откажам моето присуство на оваа собиранка..
Имам некои неодложни работи ...
Се надевам ке поминете исто толку добро колку кога сум јас тамо (преГордо звучи а? ..тоа е целта (да се нашалиме))
ама за вечерната собиранка од 21 часот не ја пропуштам!

ако не ве мрзи наминете и до сет-нет2 пред да идете у инсомниа...ја ќе бидам таму играм на дота лига :)

[MkD]Scout напиша:
Јас ке морам да го откажам моето присуство на оваа собиранка..
Имам некои неодложни работи ...
Се надевам ке поминете исто толку добро колку кога сум јас тамо (преГордо звучи а? ..тоа е целта (да се нашалиме))
ама за вечерната собиранка од 21 часот не ја пропуштам!
И ја исто....неможам...во 13.00 имам некој обврски по домаhehe..
Диме ама искрено и од тебе се плашам да не има инциденти:pos:

А вечер доаѓам !!

Епа вака дечки, оваа во 13:00 часот ке ја одложам, најубаво вечер бидејки гледам дека сега сите сте зафатени.

Значи, вечер 21:00 часот Ентернет!

Се гледаме.

п.с Постирајте дека се пријавувате, да видиме дали има кворум за собиранка.

јас се пријавувам :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom