Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Mari0 напиша:
Кај мене кој сака да дојде...?Пошо имам кревети таман за моите и за мене,тој што ке дојде ке спие заедно со мене у кревет:zlo: !
едит:преферирам durex.

:pos: :pos: :pos: :pos:

Тетовчани, немој да сте заборавиле, ве очекуваме.. се разбира, со раширени раце.. :)

За скопјаниве, припремете се добро, средете собите :) увежбајте се малце.. и викендов повторно ке се организира собиранка, кажавме поточно..

Инсомниа 1 - 13:00 Сабота
Ентернет 21:00 Сабота

п.с Не заборавајте гравот. :pos:

Swifty напиша:
Шорти, идеш кај мене ти.. :) Ке се дружиме.. :) И не заборавај, вреќа грав, онаков, тетовски нормално.. мислам ако сакаш да доеш кај мене, ако не.. :) :) :)

Ќе ти платим со вреќа грав за една ноќ. Бива ? :smir:

Вие го направивте бизнисот со тетовчани дојдете кај нас не мора ништо да плакате нормално само превозот без разлика од скопје или од тетово само да дојдете ке има многу смех.

iLe напиша:
Вие го направивте бизнисот со тетовчани дојдете кај нас не мора ништо да плакате нормално само превозот без разлика од скопје или од тетово само да дојдете ке има многу смех.

"Бизнисов" ни е шала, т.с тема на муабет, не го сфакај озбилно.. :)

Бесплатен смештај нудам, поготово за шорти.. :poss:

Сакав да казам бизнис што се договоривте да се соберете и да спиете кај друг знам дека се зафркавате за гравот ама ако сакате после тоа накај струмица мислам ако има некој заинтересирано и од струмица сепак ги има ного тоа е проблем за кај ке се сместите само да дојдете бтв цекај прво да видаме како ке биде тетовци кај вас па после ке ја лагаме .

Дојдете на еднодневна посета, сабајле дојдете па вечер идете си.. да нема никакви забуни.. :wink:

Swifty напиша:
Дојдете на еднодневна посета, сабајле дојдете па вечер идете си.. да нема никакви забуни.. :wink:

Не не , сакав да казам вие да дојдете сепак струмица е и НОКЕН ГРАД така да за викенд ке биде подобро да дојдете не само што ке играме кантер туку и ке излеваме .

Добро, ке ја разгледаме понудата :)

До тогаш, здравје!

подолги договарања, од типов погоре(меѓуградски), по мсн, јаху и останати програми за комуникација. овде нешто поеднставно: ставаш дата и се пријавуваш. толку. нека не преоѓа во разговор.

Денес во 2 часот ке се собереме во Инсомниа 1 - Железничка

Јас, Скаут, Тони, Марио, КоНтЕјНеР ..

Повелете, дојдете..

Денес било закон, смеење, дружење.. заборавивме да го гледаме Том Круз.. :pos: али јебига.. ме мрзи да раскажувам, кој сака нека се нафати.. :)

еее, криво ми е што не дојдов:toe:
Ај наредна собиранка сигурно доаѓам

Абе смеење...ВрабаЦ! ..
знаат тие што беа..
МарЈооооо - ДАЈ АЦЦ ЗА КОНКУЕР!

vazno mu ja puknav glavata na mario iako bese od moja :) :) :)
zaboraviv deka smenivme timovi.. se naviknav da pukam kanteri :)
sory :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom