Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

• Креатор на темата Креатор на темата Morbidnio
  • Време на започнување Време на започнување
ххахаххаха за овој филм имаше добар дијалог во филмот Clerks 2 за тоа како во првиот дел само одат ,во вториот исто само одат и во третиот стасуваат го фрлаат прстенот и како ништо да не било се враќаат за 15 мин назад :nesvest::nesvest::nesvest:
исто има и на you tube клипче како би било ако го изведеа нападот на поинаков начин :vozbud::vozbud::vozbud:

Тој филм што го спомнаа не заслужува да биде во иста реченица со Lord of the Rings.

PS. Патот на хобитите од првиот дел па се до моментот кога го фрлаат прстенот, трае една година, не 15 минути :helou:!

Сите 3 делови ги имам гледано по едно 10пати, плус секој дел уште 2 пати "extended version" така мислам мојт лесно да се видит колку го обожавам Лотр :D

Тој филм што го спомнаа не заслужува да биде во иста реченица со Lord of the Rings.

PS. Патот на хобитите од првиот дел па се до моментот кога го фрлаат прстенот, трае една година, не 15 минути :helou:!
За 15 минути се враќаат пишал човекот. Треба да напраат уште 3 дела за тоа како се враќаат.
The Lord of the rings: returning home I, II, III :pos:

Ако те разбрав добро, сакаш да кажеш оти Clerks 2 е нешто кое не се смета за квалитет, дека филмовите на Kevin Smith нешто ги вреѓаш?
The Dark Side Of The Force is with you, young one! :)

Сега го даваа the two towers na HRT2, пред една недела го имаше првиот дел а ќе го има и третиот. Незнам колку пати ги имам гледано и уште го имаат истиот ефект. The best movie ever!

Сега го даваа the two towers na HRT2, пред една недела го имаше првиот дел а ќе го има и третиот. Незнам колку пати ги имам гледано и уште го имаат истиот ефект. The best movie ever!

А виде интересно немаше реклами ни денеска ниту минатата недела?Кога го гледав лани на А1 мислев дека ќе го замразам филмот.

Пред некој ден ги гледав сите делови екстендед верзија за првпат, брао, ептен ми прави мерак трилогијава, сигурно еден од деловите влегува во топ 3 филмови за оваа декада. Совршени филмови.

Да им еб.. матер на Телекабел:nerv:! Го чекав првиот дел на ХРТ 2 пред две недели, таман да почне ја исклучија, вчера истото пак го направија..

Филмов колку пати и да го гледам нема да ми здосади.Досега ги имам гледано 3те делови по 4 пати и сеуште не здосадува.Легендарен филм,според мене,најдобар за изминатава декада.

Ма супер филм нема што,немам зборови!!!:helou:

Најдобра трилогија што ја имам гледано иако ја имам гледано над 20 пати сите делови пак не мие досадно :).Да не знае некој што ќе е The Hobbit?Да е нешто како Born of hope или The hunt for Gollum?

Најдобра трилогија што ја имам гледано иако ја имам гледано над 20 пати сите делови пак не мие досадно :).Да не знае некој што ќе е The Hobbit?Да е нешто како Born of hope или The hunt for Gollum?

То се патувањата на Билбо Бегинс. Пред Господарот на Прстените. Филмот исто ќе е работен според книгата на Толкин..

The hunt for Gollum Е серијал
изгледав неколку епизоди пред 5 месеци можда и више. најди на некој торент.

The hunt for Gollum Е серијал
изгледав неколку епизоди пред 5 месеци можда и више. најди на некој торент.

Други глумци се неможам да ги сфатам :),прават нешто ко Господарот на прстените а не се истите глумци,да видиме The Hobbit каков ќе биде и каков кадар ќе биде избран..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom