Правиме филмови Кантер!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
HoRRoRMaN напиша:
definitvino titulata najbot ke mu ja ostaime na shorty :) :)
inaku imam nekoi drugarcinja sto mislam deka ke ni pozajmat hltv od www.gameguard.no osven ako nekoj ima podobra ideja,no za sekoj slucaj ako moze nekoj neka se ponudi za da najde hltv
a vanila kazi mu na amonot za koga ke bide turnirot,moze preku vrski(preku tebe) da go ubacime u nekoj tim so nubovi da krshi tastatura od nervoza :)

Uste ne pocnal turnirot vie za najbot me proglasuete :kesa:

ej hltv ne mojt da se pustit preku obicen igrac?ima vo valve hltv.exe
Probajte so nego!

[MkD]Scout напиша:
Па добро бе мајку му стара сошто не ги читате однапред постовите него само последниот и пишуваш..Како што кажав на филмчето ке бидат ставени само најдобрите убиства ок?
па дај малку заангажирајте се..
А бобан ако не ти се допаѓа идејата не губи време да ставаш неквалитетни одговори и никој не те ни тера да го праќаш демото!
ПоздраФ

Taka be Scout,iskaraj gi siteee*hehehe* Pozdrav * p.B. | HeadShotScript * i daj luge malku stvarno angaziranjte se da se napravi nekoe kvalitetno film4e
*Pozdrav Scout :zver: SI*

iam jas demo samo ne mi e vo filmce neam mesto vo kom aj scout ke si sloboden nekogas...:):):) pa da go redam na YouTube

Moram da se pozalam od fraps,dodeka e pusteno ima mal kvalitet,secka a i lague!

Во врска со HLTV:
Го има секоја инсталација на Half-Life или Counter-Strike, и многу лесно се ракува со програмчето, можеш да снимаш што сакаш од кај сакаш, имате и README.txt во играта за тоа како се користи, како се конектира и такви ствари, а и плус некои добри фрагови ги дава у SLOW MO...

Еве, штотуку пробав да снимам една нормална утакмица на CS.KAJGANA.COM, многу добро искочи! Многу е лесно со HLTV, зашто преку него, уствари ги снимаш СИТЕ играчи на серверот, а преку конзола, се снимаш само самиот себе!

ama aj snimaj i igraj u isto vreme moze?

[MkD]Scout напиша:
ama aj snimaj i igraj u isto vreme moze?

Може..... ама може и да засецка малку, или да се појави LAGче!
Иначе мислев ова админиве некогаш, ако можат и ако сакаат, да го прикацат HLTV, па нека снима некоја утакмица, ако сакаме да напраиме асално филмче!

Сакам да прашам дали може да исечам делови од повеќе демоа што ги имам снимено и од истите да направам едно демо? Едно со најдобрите НЅ :)

G@rfielD напиша:
Сакам да прашам дали може да исечам делови од повеќе демоа што ги имам снимено и од истите да направам едно демо? Едно со најдобрите НЅ :)

секако дека може..
ја го користам програмчето fraps..
спушти го од www.dxdforums.com ..
го пушташ програмчето..стискаш Ф9 (difolt) и го имаш у вид на wmv фајл кај шо е подесено..
поздравинела

[MkD]Scout напиша:
секако дека може..
ја го користам програмчето fraps..
спушти го од www.dxdforums.com ..
го пушташ програмчето..стискаш Ф9 (difolt) и го имаш у вид на wmv фајл кај шо е подесено..
поздравинела
фала за програмот, екстра е!:helou: А сега сакам да те прашам дали може повеќе демоа што ги снимив со помош на програмот, да ги ставам во едно демо?

ne znam dali treba ova tuka da bide ama eve poglednete samo
ke se zgazete od smeenje :pos2:

G@rfielD напиша:
фала за програмот, екстра е!:helou: А сега сакам да те прашам дали може повеќе демоа што ги снимив со помош на програмот, да ги ставам во едно демо?
можиш де, за да направиш едно асално филмче.

П.С. и јас сега ќе пончнам да правам филмчиња, многу бев зафатен со учење, а можев да направам нешто добро. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom