Правиме филмови Кантер!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
[MkD]Scout напиша:
ama aj snimaj i igraj u isto vreme moze?
сакав да кажам дека има нешто поедноставно....
Епа вака: Снимајте демо во Кантер, и потоа пуштете го Fraps, и воедно пуштете го демото, па ќе имате клипче. :)

Vasi Counter Strike filmovi

Веќе има една ваква тема: "правиме CS филмови" ама таа нека послужи како техничка подршка а овде постирајте ги сите ваши филмови и коментари. Епа вака: Јас си направив едно мало филмче. Убиствата ми се направени од вчеравечер во 1:00 по полноќ. Филмчето го правев се на се 2 саата. (1 саат играње и 1 саат едитирање на видеото) Убиствата се правени на "CS Kajgana" а се снимани со програмот "Fraps" а видеото е едитирано во Windows Movie Maker 2 . Фимлчето е аматерско, но се надевам дека со тек на време ќе си направам нешто по професионално. Сите лоши и добри коментари се добредојдени.

http://rapidshare.com/files/24596979/_AWP_Shorty.wmv.html

Клипот е 17 мегабајта
[mod]нема потреба од уште една тема!
kpbKENGUR[/mod]

go gledav filmot i zakluciv deka 40% od ubistvata ti se na toj transerot dobar e filmot i muzikata isto ps. ne go koriste fraps koristete gamecam dava bolje slika .

Shorty..downloading right now...ке пишам после импресии и забелешки..салуте!

FromSunWithLove напиша:
go gledav filmot i zakluciv deka 40% od ubistvata ti se na toj transerot dobar e filmot i muzikata isto ps. ne go koriste fraps koristete gamecam dava bolje slika .

ok, ce go probam toj program. fala za zabeleskata

Bravos Shorty dobro klipce si naprael.
AWP-ist 4ever-:zver::zver:.

crow напиша:
go imam vo poln kvalitet na hard disk...350 mega,ama vredi i toa kako,najbolje filmce sto sum go gleal,pubmasters se KOMEDIJA! inaku so eden drugar(Nindzaa) vezbavme taka idenje eden vrz drug ko ovie :D :)

ako sakate dobar film sto e so fragovi,gledajte gi Superplayers,gi ima poveketo na youtube,samo tie se od cs 1.3 do cs 1.5,a za cs 1.6 najdete go ruination....

ѕверски се сите филмчиња, нема што!

Site se dobri be braos dajte na mene strana ( ne mislam da mi dadete samo eden klip ) da gledam ja :)

LaVista напиша:
Сакате филм ??? Еве ви филм :wink:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/BOMBSIGHT/video/xrjvw_bombsight

Закон се дечките :)

П.С. Не знаев каде да го поставам па тука го ставив клипот

повеќето убиства се правени со чит,или местени,види и коментарите пишувани.....а има само неколку добри фрагови направени без чит...ја го барам Ruination филмчето,многу закон филмче....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom