Правиме филмови Кантер!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
znes li kako ako ti e klip4eto 2 minuti naprai rekord pesnata 2 minuti od movie maker i staj go toa tie me sfacas isto kao klipovite stao go i pesnata

Хаххаха кгб не мачисе се испоти додека кажа... Инсталирај си фамоус сони вегас и во првата лента видеото го редиш во втората музиката со влечење ... Ќе најдеш лентите одма се гледаат

Добар клип вулверине, исто и модот.. гледам и коњот го има.

Него има нешто ме буни.. у 1та минута на инферно имаш 0 hp :S a жив си.. пукаш,рипаш..
У 2ра.. убиваш еден, од 8 000 $ на 4 000 $..
и некои други ситуации..
Ме лажат очите или.. please објасни ми :)

И на мене се има дешавано кога го снимаш клипот и кога го гледаш после не покажува реално...

И на мене се има дешавано кога го снимаш клипот и кога го гледаш после не покажува реално...
Разгледи го убаво клипчето на волверајн и се ке ти стане јасно..да тепаш и да ти зима пари..и да играш со 0 хп не е реално.

Разгледи го убаво клипчето на волверајн и се ке ти стане јасно..да тепаш и да ти зима пари..и да играш со 0 хп не е реално.
Тоа се гледа така на демоата , посебно ако снимаш со рекорд <name> или fraps...

Тоа е bug на viewdemo и на record <name> пробував да ги поправам со ск плејер ама џабе...

Не трескај бе глупости ти :)...Криво ти е знам...

Знае ли некој да става клип на YouTube ??

ако знае нека ми даде МСН (п.п)...Фала однапред:smir:

aj kazete kaj da najdam program za da mozam da gi kratam secem i praam klipcinjata aj pls ako imate i lenk super ke e:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

фрапс да ги сечеш деловите од демото а после со windows movie maker си ги спојуваш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom