Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Ja nema da stavam sliki no sakam da vi kazam deka na karnevalot ke bide EPTEN EPTEN EXTRA!!i vakvo nesto vo nikoj slucaj ne smeete da propustite...Ve kanam i jas vo Sr...:)

pinky** напиша:
Ja nema da stavam sliki no sakam da vi kazam deka na karnevalot ke bide EPTEN EPTEN EXTRA!!i vakvo nesto vo nikoj slucaj ne smeete da propustite...Ve kanam i jas vo Sr...:)

Абе не ги канејте толко, еднч дојдее ли се ќе сакат да идат после. Не га мешајте Струмица со туризам, Охрид е по тии работи. Only joke :kez: ајде навали народеее :P

Охрид хехе што е за Струмица за една вечер ја надминуваме бројката хехехехехе

А БЕ ДОЈДЕЈТЕ НА КАРНЕВАЛО НЕ МОРА ДА СИ МАСКИРАН, НЕКОИ СЕ МАСКИРААТ АМА НЕ МОРА АКО НЕ УЧЕСТВУВАШ

Леле струмичани се нафрлија ко кравјо лудило на темата. :pos:

Саката маскирајте се, сакате не. Мој предлог, не. Зашо? У таа гужва ко ќе почнеш да се потиш па таа шминка да се разлева, или да се извалкаш..ок е да се маскираш ама не да има толко многу народ. А верувајте ЕПТЕН многу народ има. Ако сакате да си жртвувате здравјето и да облечете некој костум, или ако не ви пречи да се валката (и така на сред журка од спотта ќе ви се излие па мора да ја тргнете шминката) правете се карневали, шо да ви речам.

А нешо шо ми е најчудно...градов е хомофобичен а (скоро) секое мушко се облака у дrag...:raz: Чудни народ сме ние македонциве...

Јас ќе се маскирам во локумче-гол со чечкалица во г зот!!!

Toreador напиша:
Леле струмичани се нафрлија ко кравјо лудило на темата. :pos:

Саката маскирајте се, сакате не. Мој предлог, не. Зашо? У таа гужва ко ќе почнеш да се потиш па таа шминка да се разлева, или да се извалкаш..ок е да се маскираш ама не да има толко многу народ. А верувајте ЕПТЕН многу народ има. Ако сакате да си жртвувате здравјето и да облечете некој костум, или ако не ви пречи да се валката (и така на сред журка од спотта ќе ви се излие па мора да ја тргнете шминката) правете се карневали, шо да ви речам.

А нешо шо ми е најчудно...градов е хомофобичен а (скоро) секое мушко се облака у дrag...:raz: Чудни народ сме ние македонциве...

Makedoncive=Strumicanive.....:pos: :kez::kez::kez::kez:

BusHav напиша:
Јас ќе се маскирам во локумче-гол со чечкалица во г зот!!!

Da de da...za tebe znaeme veke...deka imas nastrana smisla za humor...:pos: :pos: :pos:

The_Grim напиша:
Da de da...za tebe znaeme veke...deka imas nastrana smisla za humor...:pos: :pos: :pos:

Ти имаш право да м чиш
Досега си се утепал од смеење ради мене!!!
Ти ебам прстот!!!!:kez::kez::kez:

E pa neli znaes za mojot kompliment od strana na edna osoba koja mi kaza deka imam nastrana smisla za humor....taka da..:wink:

Dr_ViRuS напиша:
Охрид хехе што е за Струмица за една вечер ја надминуваме бројката хехехехехе
Istoto go mislam i jas!!
Edvaj cekam da dojde:)
smeh ke bide:):)

pinky** напиша:
Istoto go mislam i jas!!
Edvaj cekam da dojde:)
smeh ke bide:):)
Koga sme kaj smeho hehehhe eve nesto
:D:je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::sekss:
normal_k2001fn06p24a.jpg

Во струмичкиот карневал секогаш главна тема е била еротиката :D (tradicija)

Денес конечно добив информација од каде се ке има гости на карневалот

Северна Ирска,Финска,Словенија,Бугарија,Шведска и Грција

покрај гостите од Македонија

НЕ е за пропуштање оваа година ке биде забавно Повелете

heheh se e jasno ako ne si maskiran ne taj filnigo mozes da se zafrkavas so koj sakas ima mnogu smeh pa toa e i celta na karnevalo a ne da skitas niz ulicite i kaficiti
ps
toa za ne maskiranje moze da go kaze covek sto ne bil na karnevalot
:DD :D D:
I neka bide karneval

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom