Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе елајте на карневало во Стумица ќе си поминате ногоооо убаво ајде чекаме ве на ситее
од струмица

vodkamixx напиша:
Абе и ја не сум бил у Струмица, освен 1-наш. :) :) А на карневал никогаш... идеме? :) :)

Торчо ако се љутиш, може ја и надвор да спијам... :pos:

тоа еднаш сигурно било кога идевме на екскурзија, знам и ја бев еднаш (тогаш) :))

Гарфилд, еве Да Бич ќе биде на сигурно. Ќе спие кај мене. Помеѓу мене и невестата. Бич немој да си помислила на нешто. :pos:

Шега на страна, немој да ве ебе ѓаволот да дојдете немаскирани. Е тогаш ќе бидете смешни.

мора сите да бидат маскирани, нели само тие што учествуваат во карневалот, ја појма немам ништо за карневалот само што сум видел на тв

Јас да дадам еден предлог-Сите што се од струмица да не зберат сите што не сме од струмица и да не однесат на една тура низ градот порано малце и после тоа идеме на журка!!!

Гижо напиша:
да резервираме еден автобус со кајгана реклама :)))))

Касно палам ама дај среди да помине од Струга автобусот!
Иначе дај кажете стварно, сите се маскираат или само тие директните учесници на карневалот? Еми не сум била, појма немам ... кажувајте да не ни се смеат ако дојдеме дотерани, нашминкани ова - она ...:raz: :je: :je:

Нема да ви се смеат сигурно
Има свашта маскирано и немаскирано-тоа по ваш избор е!!!

Ne se maskirat samo ucesnicite tuku i drugite, veruvajte deka pola grad a mozebi i poveke ke bidat maskirani, pa maskirajte se i vie da bide pointeresno i pravec strumica
ve cekame

Абе немора сите да се маскирани, ама тој ден е за тоа така да препорачливо е со маска, а и поинтересно е! Ај ве чекаме у Струмица! Поздрав

i neka b
F1020011.JPG
ide karneval
normal_IMG_2260.JPG

normal_IMG_2161.JPG

ИГОР ЏАМБАЗОВ ШЕМА Е :D

normal_IMG_2170.JPG

Ајде бе ќе идеме, тоа е на 7-ми март како што разбрав од вас, и што значи 3 дена после журчето кај Лу, што ќе го праиме јас, Гижо и Бати. :)

JAS ZIVEAM VO STRUMICA KOJ SAKA NEKA DOJDE NOGO KEE E INTERESNO I JAKO :ija:

P.S. NE MORA DA SETE MASKIRANI

CAO

Брееј, сите струмичани само за темава се регистрирале, за да пишат само и покана да дадат. Торчо преземај нешто бе, твоиве дигнале револуција. :pos:

eee .... e pa aj da ne ste....heheheh...znaci se dogovorivme...gizho ti si odgovoren za avobusot so reklama za kajgana...a site drugi da se maskirate vo jajca...a avtobusot ke go maskirame vo tabla za jajca...:)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom