Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и јас сакам да дојдам ама здравје до тогаш има време може свашта да се деси али ако можам доагам сигурно..........:kez:

да резервираме еден автобус со кајгана реклама :)))))

Гижо напиша:
за тебе торчо ке постели и црвен тепих :))))

Јееееееее
Јас ќе му донесам водка со млеко, и ќе ја наредиме работата:je::je::je:

Абе ама 7-ми март е у вторник... хихиих се кладам никој нема да иде сеа. :pos: :pos:

Рачунајте и на мене,ја сум редовен таму,ако ме нема мене не го отвараат Селект :pishtoldz :pishtoldz
А башка ја иам едно возило,така да ако неам некоја екипа уз мене ке може да пренесам некој(А) :icon_lol:

рачунајте на мене ако се иде за карневалот
100% доаѓам

AKO NE ODATE U STRUMICA ZA KARNEVALITE VII STE LUDI COVECI TAM KE BIDE EPTEN UBAVO....... :icon_bigg JAS UCAM U SOLUN I SEKOJA GODINA ZA KARNEVALITE NE ODAM NA SKOLO U STRUMICA SUM SI

OD STRUMICANCETO

[Eдитирано од FortunE: нема потреба од толкави букви големина 7 и боја која боде очи. И без тоа можеме да читаме.]

kako prvo za gorniov post nema nisto da komentiram,samo ke kazam bog da cuva se ima...a da se vratam na temava ke kazam deka toa e nastan sto ne bi trebalo da se propusti jas togas sum vo strumica "sluzbeno" t.d. se gledame

Првин ве носам кај мене на гости, па после ќе шетаме низ град ќе видиме ако може да најдеме место низ кафичине :je:

И јас никогаш не сум бил.... баш би сакал да видам.... сигурно има добра забава.... ај баш ке направиме некако да се дојде... :icon_lol:

Абе и ја не сум бил у Струмица, освен 1-наш. :) :) А на карневал никогаш... идеме? :) :)

Торчо ако се љутиш, може ја и надвор да спијам... :pos:

Дечки ја сум бил, ама годинава не можам (не сум у МКД), а ви препорачувам обавезно да идете (кој може нормално) да не се сомневате. Журка луда, пиење, жени, за жените има и по некој маж:kez: , ама у глобала е ЕКСТРА...а плус и :sekss: ке има

vodkamixx напиша:
Абе ама 7-ми март е у вторник... хихиих се кладам никој нема да иде сеа. :pos: :pos:
Абе ке го прогласат за државен празник (неработен ден, се разбира и средата ке е неработен!)...и пак ке отидат сите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom