Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
CL rules 2.10. 'A club which is not admitted to the competition is replaced by next best-placed club in same association'

Мислам дека ја решивме мистеријата. Како што го разбирам ова Фенербахче ќе биде заменет со друг турски тим.

И гледајќи ја листава сега ... наредната година овој период ќе бидеме најмалку 20ти, ако не и подолу.

Мислам дека имате солидно компониран тим оваа година кој може далеку да стигне!Што се случува со Жерард,дали е повреден и до кога ќе биде отсутен од зелените терени?

Мислам дека имате солидно компониран тим оваа година кој може далеку да стигне!Што се случува со Жерард,дали е повреден и до кога ќе биде отсутен од зелените терени?

Повреден е бог знае до кога, ама нешто ми мириса дека и кога ќе се опорави нема да биде баш присутен на зелените терени туку на дрвените клупи. :D

Повреден е бог знае до кога, ама нешто ми мириса дека и кога ќе се опорави нема да биде баш присутен на зелените терени туку на дрвените клупи. :D
Благодарам за одговорот!

Suarez starts

Luis Suarez is named in a strong Liverpool starting XI for tonight's Carling Cup second round tie with Exeter City - listen live online from 7.40pm BST.

The Uruguay striker begins the game alongside the likes of Pepe Reina, Charlie Adam, Jordan Henderson and the fit-again Martin Skrtel.

Liverpool: Reina, Flanagan, Robinson, Wilson, Skrtel, Adam, Meireles, Spearing, Maxi, Henderson, Suarez.

Subs: Doni, Enrique, Carroll, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/suarez-starts-listen-live-1

Kenny со сериозен состав против овие Exeter... :coffee:

Пачеко изглеа од Атлетико го пратиле на позајмица у Рајо Ваљекано. На позајмицата уште една позајмица :pos:

Пачеко изглеа од Атлетико го пратиле на позајмица у Рајо Ваљекано. На позајмицата уште една позајмица :pos:

Добро е што оди во квалитетен клуб каде може само да го подигне нивото на играта која веке ја има!

Што се однесува до Коатез или како и да е се чека само потврда како шо кажа веке Мерхан (мислам) така да може да се каже дека зедовме засилување од ранг на Фил Џонс а го плативме дупло помалку одколку ке платевме за Џонс!;)

Инаку се поверојатно е дека Н’гог оди во Болтон (иако според последните информации Стариџ сакал да се врати на уште една година во Болтон *неофицијално*).....се чека потврда до Петок .

После Петок очекувајте само веке потврдени трансфери...според мене ке нема никакви изненадувања кај нас!

Причина плус за вечерва да навивам за Удинезе... кркркркр... ојме ЛШ најверојатно, според то што прочитав/ разбрав, Нема турЦки клуб да ојт...

Причина плус за вечерва да навивам за Удинезе... кркркркр... ојме ЛШ најверојатно, според то што прочитав/ разбрав, Нема турЦки клуб да ојт...

Официјално од ФИФА (односно УЕФА): Трабзонспор на местото на Фенербахче

http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1498204.html?cid=twitter_voiceofthesite

Уживам у утакмицава. Не игра Лукас. А што ги бутаат Трабзон коа цела лига им е пепел на турците. Треба нас да не стаат!

Голот на Керол.
Најискрено и најенергично нешто што сум го видел во фудбалот lately.

Хаха да, и прославата после тоа.
--- надополнето: Aug 24, 2011 11:25 PM ---
Уживам у утакмицава. Не игра Лукас. А што ги бутаат Трабзон коа цела лига им е пепел на турците. Треба нас да не стаат!

Кој од нас не мисли така? :D

Ама стварно па ќе немаше никаква смисла ако ние влезевме ни криви ни должни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom