Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
CL rules 2.10. 'A club which is not admitted to the competition is replaced by next best-placed club in same association'
Мислам дека ја решивме мистеријата. Како што го разбирам ова Фенербахче ќе биде заменет со друг турски тим.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И гледајќи ја листава сега ... наредната година овој период ќе бидеме најмалку 20ти, ако не и подолу.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Мислам дека имате солидно компониран тим оваа година кој може далеку да стигне!Што се случува со Жерард,дали е повреден и до кога ќе биде отсутен од зелените терени?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Мислам дека имате солидно компониран тим оваа година кој може далеку да стигне!Што се случува со Жерард,дали е повреден и до кога ќе биде отсутен од зелените терени?
Повреден е бог знае до кога, ама нешто ми мириса дека и кога ќе се опорави нема да биде баш присутен на зелените терени туку на дрвените клупи. :D

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Повреден е бог знае до кога, ама нешто ми мириса дека и кога ќе се опорави нема да биде баш присутен на зелените терени туку на дрвените клупи. :D
Благодарам за одговорот!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Suarez starts

Luis Suarez is named in a strong Liverpool starting XI for tonight's Carling Cup second round tie with Exeter City - listen live online from 7.40pm BST.

The Uruguay striker begins the game alongside the likes of Pepe Reina, Charlie Adam, Jordan Henderson and the fit-again Martin Skrtel.

Liverpool: Reina, Flanagan, Robinson, Wilson, Skrtel, Adam, Meireles, Spearing, Maxi, Henderson, Suarez.

Subs: Doni, Enrique, Carroll, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/suarez-starts-listen-live-1
Kenny со сериозен состав против овие Exeter... :coffee:

Г

Гучи

Гостин
Пачеко изглеа од Атлетико го пратиле на позајмица у Рајо Ваљекано. На позајмицата уште една позајмица :pos:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пачеко изглеа од Атлетико го пратиле на позајмица у Рајо Ваљекано. На позајмицата уште една позајмица :pos:
Добро е што оди во квалитетен клуб каде може само да го подигне нивото на играта која веке ја има!

Што се однесува до Коатез или како и да е се чека само потврда како шо кажа веке Мерхан (мислам) така да може да се каже дека зедовме засилување од ранг на Фил Џонс а го плативме дупло помалку одколку ке платевме за Џонс!;)

Инаку се поверојатно е дека Н’гог оди во Болтон (иако според последните информации Стариџ сакал да се врати на уште една година во Болтон *неофицијално*).....се чека потврда до Петок .

После Петок очекувајте само веке потврдени трансфери...според мене ке нема никакви изненадувања кај нас!

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
Причина плус за вечерва да навивам за Удинезе... кркркркр... ојме ЛШ најверојатно, според то што прочитав/ разбрав, Нема турЦки клуб да ојт...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Причина плус за вечерва да навивам за Удинезе... кркркркр... ојме ЛШ најверојатно, според то што прочитав/ разбрав, Нема турЦки клуб да ојт...
Официјално од ФИФА (односно УЕФА): Трабзонспор на местото на Фенербахче

http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1498204.html?cid=twitter_voiceofthesite

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Уживам у утакмицава. Не игра Лукас. А што ги бутаат Трабзон коа цела лига им е пепел на турците. Треба нас да не стаат!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Меирелеш најмалку 2-3 недели аут .... :tapp:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Голот на Керол.
Најискрено и најенергично нешто што сум го видел во фудбалот lately.
Хаха да, и прославата после тоа.
--- надополнето: Aug 24, 2011 11:25 PM ---
Уживам у утакмицава. Не игра Лукас. А што ги бутаат Трабзон коа цела лига им е пепел на турците. Треба нас да не стаат!
Кој од нас не мисли така? :D

Ама стварно па ќе немаше никаква смисла ако ние влезевме ни криви ни должни.

Kajgana Shop

На врв Bottom