Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Pozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od mene :) Ne mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt :) Bez losi misli :)
YNWA

Значи јас и Пеџа на златна средина ти сме, или невалидни. :D

Добредојде ;)

Pozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od mene :) Ne mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt :) Bez losi misli :)
YNWA

Розембер и Сказерот се исклулирани, само напињаат додеа ги запознаеш :)
Ако си од Скопје, дојди на настанов. Не знам уствари дали си бил до сега?

Во врска со „И јас сум сезонајко“ страната, што да се каже. Постот за Стиви беше класичен нивен пост. Секогаш напоменуваат како нешто тие оддамна веќе го трубат, како веќе тие оддамна кажале, тие први известиле.
Еготрип :)

Добредојде :Д

Значи јас и Пеџа на златна средина ти сме, или невалидни. :D

Добредојде ;)
Od koga be validni? Zarem nekogas ste bile??

Vibam vibam :) :D

Tuku, sledniot sto ke jinx-ne ke go banjame u Vardar od mostot kaj Francuzojsko groblje ;)

P.S. ovojput ne ja zaboraam rakijata :)

Abe da go sitnat nekade da vidat kjar, vaka idnata godina samo zijan ke bideme....moneywise

и сега сме зијан.глеј го како игра и како се понаша.само нека тера лабаво он.уживал у ливерпул.па ќе ужива со 110 000 фунти и ноншалантност.да сум на местото на роџерс (за сва среќа или несреќа не сум:D) терен нема да види

Carra-united-joke.jpg

:cuc::pos:

чаби алонсо во баерн.....
некаде прочитав дека одбил трансфер во ливерпул пошто таму повеке ке заработувал (koptalk изглеа) колку е вистина не знам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom