Pozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od meneNe mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt
Bez losi misli
YNWA
Розембер и Сказерот се исклулирани, само напињаат додеа ги запознаешPozz decki odamna sum fan na liverpool od 2003-4,predhodno bev epten zapalen po fiorentina.Ve pratam 3god. i nekako poradi mnogu ekspreti ovde ne sakav da pisuvam poradi slabi nervi i za da ne jadam****** toa sto ne e za jadenje.Revoltiran bev poradi nekoj fanovi ovde sto plukaa bez veza po uprava,gazdi,trener itn i zaradi toa ne sakav da pisuvam ama od sega raat nema da imate od meneNe mi bese jasno zosto povekjeto ovde ne gi sakaa admminite na facebook stranata I JAS SUM MOCKO amo posle poslednite nivni ANALIZI kako toa Stivi bil kriv za porazot od man cit.. i toa objava od mk portal EKIPA,mi stana jasno zosto e toa taka....manje bitno...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontakt
Bez losi misli
YNWA
Od koga be validni? Zarem nekogas ste bile??Значи јас и Пеџа на златна средина ти сме, или невалидни.
Добредојде![]()
и сега сме зијан.глеј го како игра и како се понаша.само нека тера лабаво он.уживал у ливерпул.па ќе ужива со 110 000 фунти и ноншалантност.да сум на местото на роџерс (за сва среќа или несреќа не сумAbe da go sitnat nekade da vidat kjar, vaka idnata godina samo zijan ke bideme....moneywise
Последниот сигурно бил МонакоВо пробната ве извлекле со Реал и Јуве![]()
некаде прочитав дека одбил трансфер во ливерпул пошто таму повеке ке заработувал (koptalk изглеа) колку е вистина не знамчаби алонсо во баерн.....