Фискални каси за полесно прислушкување а ние си молчиме

• Креатор на темата Креатор на темата spamer
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 септември 2008
Мислења
370
Поени од реакции
250
Ибер македонише, некој ќе не ебе а ние ќе си молчиме., дури ке има мрчачи ароунд со ке тресат глупости

1. сим картица = предавател фо спеакерот 1зичка и готово.

најтрагично е шо никој ова не го спомнува ........

Спремам уред за блокирање кој сака 900 денари на пазар 3

Спремам уред за блокирање кој сака 900 денари на пазар 3
не работат касите после.. има пријателче едно кое некако се десило да ја смести касата, таму кај што по логика ке има слаб прием...

приказната е (колку што сватив) дека со секое куцање на фискалната, наместо онаа втората лента што се штампаше за во ујп, сега праќа податок директно во базата на ујп и таму се снима секое твое куцање на истата. ако ја блокираш антената, нема да ти работи фискалната затоа што не добива повратен сигнал назад дека е запишано во систем, па тек тогаш ти ја вади лентата за муштеријата...

немој да ме сватиш грешно, ова само по логика се раководам од информации што ми ги дадоа упатени стручни лица, можеби и грешам... за мене е сеедно, јас не користам фискална.

не работат касите после.. има пријателче едно кое некако се десило да ја смести касата, таму кај што по логика ке има слаб прием...

приказната е (колку што сватив) дека со секое куцање на фискалната, наместо онаа втората лента што се штампаше за во ујп, сега праќа податок директно во базата на ујп и таму се снима секое твое куцање на истата. ако ја блокираш антената, нема да ти работи фискалната затоа што не добива повратен сигнал назад дека е запишано во систем, па тек тогаш ти ја вади лентата за муштеријата...

немој да ме сватиш грешно, ова само по логика се раководам од информации што ми ги дадоа упатени стручни лица, можеби и грешам... за мене е сеедно, јас не користам фискална.

Ај еве си викам да ти одговорам, значи фискалната си ја врши онаа работа - гпрс
Ама си ја врши о онаа
Прислушкување
Прикаски има 100 за гпрс уред ти треба сим картица јеее откривме америка хесус..ццц[DOUBLEPOST=1422579943][/DOUBLEPOST]Блокаторот е во изработка вашата фискална ќе си работи ама и ќе можете слободна да си гадите кој сакате не се секирајте блокаторот ќе ве заштити.... се предомислив блокаторот ќе го шиткам 1900 денари

Добри теории на заговор... продолжете, занимливо стана.

Ај еве си викам да ти одговорам, значи фискалната си ја врши онаа работа - гпрс
Ама си ја врши о онаа
Прислушкување
Прикаски има 100 за гпрс уред ти треба сим картица јеее откривме америка хесус..ццц[DOUBLEPOST=1422579943][/DOUBLEPOST]Блокаторот е во изработка вашата фискална ќе си работи ама и ќе можете слободна да си гадите кој сакате не се секирајте блокаторот ќе ве заштити.... се предомислив блокаторот ќе го шиткам 1900 денари
Не си играј играчки, ќе те шитнат в зандана :)

Не си играј играчки, ќе те шитнат в зандана :)
Хм арно викаш 200 франака блокаторот кој сака да гади кога е на работа бар да ми се исплатат неколкуте месеци во зандана. праќам по глобко кој сака да оговара а има фискална у соба слободно контактирајте ме ;)

Хм арно викаш 200 франака блокаторот кој сака да гади кога е на работа бар да ми се исплатат неколкуте месеци во зандана. праќам по глобко кој сака да оговара а има фискална у соба слободно контактирајте ме ;)

Абе оди легни си тенџере едно блокирано и неписмено.

И шо би прислушкувале тие од другата страна ?

Пример сендвичара:
"Повелете?
-Комбиниран тост
-КечапЧЕ, мајонезЧЕ, ориганЦЕ дали сакате?
-Да да може ..."

@spamer Си прави промоција не некојси негов уред...Тоа е финтава на целата тема.
А за играње ку*от од страна на владата со нас стварно играат. Прво купете фискална 400евра, ок си купуваш, стави македонски производи на фискална 200евра, си ставаш, после 3 месеци не важи тоа, извади македонски производи, си ги ваѓаш уште 100евра. И сега не важи таа фискална земи си нова со ГПС, 400евра.
Е за ова треба да се излезе на протест и браво за момчињата што им ги дупнаа гумите на ујп во Битола.

Блокаторот нема да го блокира ГПРС сигналот тоа ке си функционира, ке се блокира само прислушниот апарат т.е ке им праќа на прислушкувачите само шум. лол

Какви глупости се овие дека ке се прислушкува ? Има микрофон во касата?

10429251_10155107485475019_2455038466237349096_n.jpg

Блокаторот нема да го блокира ГПРС сигналот тоа ке си функционира, ке се блокира само прислушниот апарат т.е ке им праќа на прислушкувачите само шум. лол

Дојди да ти дадам блокатор за глупи мисли за беспари кретен еден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom