Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sephiroth напиша:Шо картица влага у Нокија 6600, колку МБ/ГБ максимум можам да му напикам без да ми лагира и шо пари?
Sephiroth напиша:Имаш стерео слушалици за телефонов?
Јас го користев 1 и пол година со 512МБ картичка и од дента кога го купив го наполнив со 50 игри, 20-30 програми, 100 клипа, околу 500 слики и останатото со МП3 (ги набутав околу 220 со смален квалитет). Воопшто при работа не ми кочеше, а при уклучување чекав околку 30 секунди што мислам дека е и нормлано.Sephiroth напиша:Шо картица влага у Нокија 6600, колку МБ/ГБ максимум можам да му напикам без да ми лагира и шо пари?
Офтопик: Имаш стерео слушалици за телефонов?
Тоше напиша:Za Motorola E398 memoriskite karticki kolku maksimum kapacitet mozat da imaat? Mi rekoa deka do 2GB, tie sto se so poveke mesto ne gi prifakal telefonot.
Sase91 напиша:Ej Necrophilia vaka.U sabota idam u sk i ke zemam 4 karticki od 2GB: ke moze li?
Fantom_oh напиша:Некро друже, шо пари е следново:
да ти дам јас тебе мемориска од 256 МБ, ти мене од 1 ГБ, и плус батерија за Нокиа 6681?
Ќе идам Скопје и сакам да го опремам телефонов, зато прашвам.
Necrophilia напиша:значи јас на тебе да ти дадам 1гб ММЦ Мобиле + батерија БЛ-5ц а ти на мене 256мб ММЦ мобајл?