Мемориски картички

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
а колку ти е ms duo адаптер?

ај деновиве ќе ти поминам

khm... gledaj da bide do pred cetvrtok. oti u cetvrtok/petok mi doagaat stranci t.e. dileri i ne znaat ni samite oni sto zimaat.

Дај ми цена за батерија и МС од гига за п910...че го праам мп3 плеер :)

Имаш MiniSD од гига, и дали знаеш дали Sagem 501х поддржува толку?

Mac)) напиша:

na pazar ti kazav cena imam od 250 i od 400 denari baterija.

za MS pocekaj pred 10 fevruari... cena za tebe ne mozam na forumov da dadam ke mi se ljutat drugite... pomini vo Alfa.

Mac)) напиша:

а слушам многу си му се фалел на Мистичен за твојот П910 и денеска дојде кај мене на работа и ми вика абе Мац за 150 евра у супер состојба го купил неговиот телефон од авто-пазар.

Иначе до мистичен сониериксонот ако сакаш можам до среда да го комплетирам со нова оригинална маска и целосно ке чини 10.500 денари.

Неее автопазар бе...огласник М со помош на Вортекс...и со многу ценкање....
Ќе дојдам ќе го видиш треба и е800ката да ти го дадам на сервис сигнал губи :(

нема мрежа? па нели флетот и беше сјебан?

абе ако нема мрежа, стај и поцинкована... таа појке ке издржи.

Necrophilia ме интересираат цените на MMC картички и дали ги имаш кај тебе.

momentalno na lager samo slednovo.

MMC mobile Kingston 512mb - 900 denari.
MMC mobile TakeMS 1024mb - 1500 denari
i dvete se so 60meseci garancija, samo TakeMS-to mi se nekako pokvalitetni i pobrzi u transfer... ako se nafuraa site na Kingston kako svetski lider vo memorii koga sekoj mesec pustaat od kina kontejneri navaka... btw za edna nedela ke imam novi ceni od Take MS, ke imam od MMC + 256 i 512 dosta eftino, a od MMC mobile samo 512 i 1gb,

vo sekoj slucaj nemoj da se nadevate deka MMC karticite nekad ke im padne cenata kako na micro ili mini... toa sto e najbarano, najveke drzi cena... i sprema mene e skapo nabavno.

Primer ako Micro SD od 512mb go nabavuvam 7 evra
MMC ja nabavuva 12 evra... e sea ima mnogu mobilari sto imaat razlicni ceni... ali ima i mnogu mobilari sto im se slucuvaat reklamaci... zatoa si fativ da rabotam so Take MS-to malce mi se poskapi od Kingston ali si velam bolji da nemam mnogu promet odkolku da se raspravam so lugje...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom