Мемориски картички

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Vazi vazi ne mi se brza.Pisi koa ke stasaat samo ke zemam

мемориски картички за радио за во кола??знам дека овие поновиве подржаваат ем усб ем картичка,али колку пари е и каде може да се најде?

NIppI напиша:
мемориски картички за радио за во кола??знам дека овие поновиве подржаваат ем усб ем картичка,али колку пари е и каде може да се најде?

SD karticki primaat t.e. zavisi sto radio ti e ako ti e od ponovite modeli bi trebalo da e MMC.

ајт, малце помош од вас.

Што мислите според вас кои мемориски картички за мобилен би биле најпотрошни
Мини СД
Микро СД
ММЦ
Меморо Стик Про дуо
Мемори Стик Микро М2

Следната нарачка ке треба да ја праам на мин 6000 евра и тоа најкаснодо понеделник оти овие картички што сега ги нарачав беа за некои 2000 евра и уште пред да ми стигнат јас веке ги продадов. хахаха....
ај ако има некој да губи време и да разгледа кои телефони највеке би се трошеле и кои картички би се барале нека ми помогнат. Што повеке мислења макар и погрешни многу би ми значеле.
Значи збориме у стил на сега новиов сажем бара Мини СД исто така сите нови нокии бараат Мини СД.

Али па затоа сите самсузни, лг-а, некои модели на нокии и алкатели примаат микро сд.
Исто така и ММЦ е многу универзална картичка...

поздрав.

Necrophilia напиша:
ајт, малце помош од вас.

Што мислите според вас кои мемориски картички за мобилен би биле најпотрошни
Мини СД
Микро СД
ММЦ
Меморо Стик Про дуо
Мемори Стик Микро М2

Следната нарачка ке треба да ја праам на мин 6000 евра и тоа најкаснодо понеделник оти овие картички што сега ги нарачав беа за некои 2000 евра и уште пред да ми стигнат јас веке ги продадов. хахаха....
ај ако има некој да губи време и да разгледа кои телефони највеке би се трошеле и кои картички би се барале нека ми помогнат. Што повеке мислења макар и погрешни многу би ми значеле.
Значи збориме у стил на сега новиов сажем бара Мини СД исто така сите нови нокии бараат Мини СД.

Али па затоа сите самсузни, лг-а, некои модели на нокии и алкатели примаат микро сд.
Исто така и ММЦ е многу универзална картичка...

поздрав.

Eve ti mala pomos od mene. Ne znam dali MMC moze u poveketo modeli na mobilni da vlaga ama znam deka vo Ngageto vleguva a plus moze da se koristi kako dodatna memorija u groto digitalni fotoaparati. Mislam deka moze i vo onie MP3 playeri sto imaaat moznost slot za dodatna memorija

Pozdrav

Mini SD spored mene.zosto poveketo luge nokii kupuvaat.A sega ko so pocnaa da gi prodavaat nokiive i bez karticki mislam deka ke se trosat najveke.

Spored mene site ti trebaat podednakvo.Minisd-nokia(ama poleka poleka prebacuva microsd),m2 - S.E. i microsd samsung i ostanati. MMC i produo ne se tolku vazni posto se zastareni i vo novive telefoni ic ne se koristat.Produo uste se koristi samo vo fotoaparatite na sony a mmc pojma neam mislam nigde. Ti vidi si koja marka najveke se prodava po toa orientiraj se.Neznam jas ama najveke sonyericssoni gledam , novi Nokii retko.

P.S. TI OSTANAA 2GB MINISD?????

E da u pravo si ali mislam deka nokiive poveke se trosat od Eriksonite

ne mi ostanaa 2gb mini SD ako mislis na tie od telefoni, a kartickite sto gi cekam od TakeMS seuste ne mi se stignati, bashka sega poracuvam i vtora tura oti prvata se rasprodade.

MMC koristat skoro site postari modeli na nokia t.e. edno 30 modeli na nokia, skoro site postari modeli na siemens edno 10/12komada i poveketo mp3 pleeri i kameri koristat MMC ali prakticno e da koristat SD oti SD od 512mb e 600 denari a MMC od 512mb e 900 denari sto pologicni bi kupile???
MS Pro Duo koristat samo postari modeli na sonyericsson ali ne mora da znaci i P990, K750, W800, W700, W850... a posto mobimak prodade preku 2000 sonyericsson K750 toa znaci deka takvi bi nabavil barem 15%.
Oti posleden pat koga bev na pat zemav od 1gb 10 komada i od 512 40 komada od 1gb do den denes uste mi ostanaa edno 3-4 oti samo na W850, P910, P900, P990 pasuvaa na drugite pravea problemi znaea nekad da seckaat mp3kite ili da se izgubi nekoja slika.

Znam deka nemas od tie 3 pati mi kaza , za ovie takems mislev.Maler , znaev deka trebase da ti naracam so vreme.Vtorava koga ke ti dojde?

не знам, не зависи од мене. Кога ке ми дојдат ке ве информирам. Дека ке дојдат сигурно али дали во понеделник, вторник, среда итн.. не знам кој ден. Најкасно ми кажаа до сабота следната.

Epa aj te molam koa ke dobies probaj 2gb so n73 kako ke se ponasa , dali ima nekakov problem (seckanje pesni itn...).Ako se e vo red cuvaj mi edna.

Ako e vo red mene cuvaj mi 2 vo sabota u sk idam da gi zemam

Ej a Samsung D900 podrzuva li karticka od 1GB ili pogolema?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom