Препорака за добар кабриолет?

лол, па овие повеќето се за двајца да се курчиш со колата, ако сакаш фамилијарна кола сигурно нема да земеш некои од овие.
Па не фамилијарна али секако ке треба да ја оставаш паркирана на две три места дневно

Sent from my C5303 using Tapatalk

Кабриолет е луксуз, не е за некој што ќе го брои секое потрошено евро за неа (99% од Македонците) и што ќе се тресе цело време дали „ќе му се расипел кровот“.

Мани се ќоравог посла, што викаат Србите.

Сум погрешил бидејќи толку многу се слични што повеќе би го дефинирал како restyling или facelift.

Сепак благодарам на забелешката и поправката.

Od novive modeli na kabriolet vozila novata Opel Cascada e odlicna. Moja preporaka za polovna kabriolet kola za tie pari sto gi navede ti e Porsche Boxster. Po kul kolice nema za tie pari.

Каков кабриолет,зимо иде..
Baska kako sto se krade koli momentalno... Kabriolet e prav izbor za da go nemas za edna nedela. Eden komsija moj donese nekoj kabriolet od Germanija pred 5,6 godini ne ni pamtam sto kola beshe brakja romcinja za edna vecer samo mu go iskinaa pokrivot. Arno si rekovte ne e kabriolet za vo Makedonija.

3000-4000 евра таква кола ? да не си грешка нешто.
:confused:
Zboruvam za Porsche Boxster 2000 godina... Otvori na Mobile.bg ke vidis po koja cena odat. Vo Germanija pa uste poeftini se.[DOUBLEPOST=1413224776][/DOUBLEPOST]http://www.youtube.com/watch?v=aKQzwg0Z_XM Eve za sto zboruvam. Da bi imal i za familijarna kola i za skromna sportska kola ne razmisluvam za drugo osven Porsche Boxster se razbira za polovni avtomobili zboruvame.

Кој е улав да даде толку пари за двосед,па и кабрио..

Da ali vidi kolku e zacuvan ovie od Bugarija ne se ni pola od ova. Baska Porse e kako da ne drzi cena.
Ма и тоа е поефтино затоа што воланот му е на десна страна... „Нормалните“ примероци започнуваат од негде околу 8-9000, колку што приметив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom