Фан Клуб: Олимпик Лион

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Добро прво полувреме..жалам за шансата на Гомис...грешка на Пујол што не го пушти Бриан..премногу е спор и тромав Гомис.. Се на се задоволен од првото полувреме, очекувам гол во второ :)

koga vo prvo ne mozavte da postignite gol koga recisi bese unisten real vo vtoro se znaese deka nemate nikakvi sansi

--- надополнето ---

da ne se lazam :) :)

Имаш сеа некоја надеж дека ќе останеш на форумов??? :tv:

ахахахахахах :drk:

--- надополнето ---

У глобала слаб натпревар, очекувам да се повампири играта на Бернабе, и да продолжи тррадицијата

--- надополнето ---

Чоста ^ напиша:
Аку земиме пак...ова е најдоброто гостување во последниве 8 години......Од монако 3-0 изгубивме,од Рома 2-1,од Арсенал 1-0,од Ливерпул 4-0,од Јуве 1-0,од Лион лани 1-0...Имат нешто позитивно! :)

Цар :vozbud: Тим од стотици милиони играчи вредни, се радуе на нерешено

ахахахахахах :drk:

--- надополнето ---

У глобала слаб натпревар, очекувам да се повампири играта на Бернабе, и да продолжи тррадицијата

--- надополнето ---

Цар :vozbud: Тим од стотици милиони играчи вредни, се радуе на нерешено

Јас бар можам да се фалам дека сум гледал,доживеал и дочекал Реал да освојт 2 титули ЛШ....А ти уште 4 животи да имаш....тешко дека ќе го видиш то.И да,не летај многу,имат реванш!

Јас бар можам да се фалам дека сум гледал,доживеал и дочекал Реал да освојт 2 титули ЛШ....А ти уште 4 животи да имаш....тешко дека ќе го видиш то.И да,не летај многу,имат реванш!
Остај го нека се радува и надева уште 2 недели, после го нема од форум(доколку ја испоштува кладбата, ваљда не е педерче)...:tv:

Смешен си.. толку многу пари, а толку радување за една нерешена на гости после 8 години :tv: Дефинитивно треба да смените благајникот, што ви ги води финансиите

--- надополнето ---

Остај го нека се радува и надева уште 2 недели, после го нема од форум(доколку ја испоштува кладбата, ваљда не е педерче)...:tv:

Остај тоа, може и ќе изгубиме, па и редно е, доволно трауми имате од Лион :tv:

Смешен си.. толку многу пари, а толку радување за една нерешена на гости после 8 години :tv: Дефинитивно треба да смените благајникот, што ви ги води финансиите

А ти требит да си го смениш мозокот и понашањето...по шо не ти личит муабетов со парите и благајникот за 24 годишен!Нити јас ѓи имам даено тие пари,нити татко ми.Јас навивам за Реал уште пред тој да беше тоа што е денеска,така да ,немам од што да се срамам!

Па ако имаш криво оди издудлајму го на тој благајникот.Јас навивам за Реал бе не за парите.Тие не се мои ни од татко ми па не ме интересира тоа колку трошат.

А ти требит да си го смениш мозокот и понашањето...по шо не ти личит муабетов со парите и благајникот за 24 годишен!Нити јас ѓи имам даено тие пари,нити татко ми.Јас навивам за Реал уште пред тој да беше тоа што е денеска,така да ,немам од што да се срамам!

Без нервози бе, што сте потресени и ти и Македон :tv: Пишав на фан страна на Лион, не на ваша ебате, без нервози само опуштено, фудбалот е игра, не војна :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom