Фан Клуб: Олимпик Лион

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Честито на ремито.....заслужено.
Во Мадрид ќе ви биде пеколно тешко :)

Смешен си.. толку многу пари, а толку радување за една нерешена на гости после 8 години :tv: Дефинитивно треба да смените благајникот, што ви ги води финансиите

--- надополнето ---

Остај тоа, може и ќе изгубиме, па и редно е, доволно трауми имате од Лион :tv:

Пробуваш да ја ублажиш болката?? :):)

^ Опасно ја смени темава :) Ајде ајде, нема да примите повеќе од 3, не се секирај :)

^ Опасно ја смени темава :) Ајде ајде, нема да примите повеќе од 3, не се секирај :)
Не летај, ќе те има по потписи и по насловни страни.
Не викам дека ќе влезе Лион во 1/4 финале, ама како ја опна, демек готови сте веќе, 3-0 за вас..

^ Е добро бе не гледаш дека се заебавам, да ве ебем све буквално да се сфаќало :):):)

^ Е добро бе не гледаш дека се заебавам, да ве ебем све буквално да се сфаќало :):):)
Ти се заебаваш, ама тој пост кај шо викаш дека се заебаваш нема да го има у потписи :)
Форумот е опасно место.

А мене знаеш колку ме заболе ако ме има у потписи?? Уште малку па ич :) Фала Богу, уште не ми го зел Господ паметот па да живим за форумов и да се замарам за тоа што се дешава на него :)

И да не го поминеме осмина-финалето,нема да ми е криво.. Барем на раат ќе се концентрираат на првенството и сакам после 2 години повторно да видам титула

Ти беше кога на извлекувањето рече дека доколку изгуби Реал пак од Лион, односно доколку испадне пак од нив немало веќе да навива за Реал и јавно ќе се откажал од нив? Мислам дека така беше, а? Чисто информативно си прашувам, бидејќи се уште си во игра... додека е време иди фолд, ако сакаш ризик ол ин и биди во исчекување :icon_lol: :tv:

Честитки за добрата игра денеска и заслужени 1-1.
П.С Лион ќе тепа 0-1 во Мадрид :salut:

Без нервози бе, што сте потресени и ти и Македон :tv: Пишав на фан страна на Лион, не на ваша ебате, без нервози само опуштено, фудбалот е игра, не војна :icon_lol:
Јас не сакав воопшто да се карам....ама мислам дека муабетот не ти е на место.Можеш да споредуваш игра....ама финансии ,благајни....мислам дека не!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom