Добро прво полувреме..жалам за шансата на Гомис...грешка на Пујол што не го пушти Бриан..премногу е спор и тромав Гомис.. Се на се задоволен од првото полувреме, очекувам гол во второ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1-1 гоми гоми
Имаш сеа некоја надеж дека ќе останеш на форумов??? :tv:
Чоста ^ напиша:Аку земиме пак...ова е најдоброто гостување во последниве 8 години......Од монако 3-0 изгубивме,од Рома 2-1,од Арсенал 1-0,од Ливерпул 4-0,од Јуве 1-0,од Лион лани 1-0...Имат нешто позитивно!![]()
ахахахахахах
--- надополнето ---
У глобала слаб натпревар, очекувам да се повампири играта на Бернабе, и да продолжи тррадицијата
--- надополнето ---
ЦарТим од стотици милиони играчи вредни, се радуе на нерешено
Остај го нека се радува и надева уште 2 недели, после го нема од форум(доколку ја испоштува кладбата, ваљда не е педерче)...:tv:Јас бар можам да се фалам дека сум гледал,доживеал и дочекал Реал да освојт 2 титули ЛШ....А ти уште 4 животи да имаш....тешко дека ќе го видиш то.И да,не летај многу,имат реванш!
Јас бар можам да се фалам дека сум гледал,доживеал и дочекал Реал да освојт 2 титули ЛШ....А ти уште 4 животи да имаш....тешко дека ќе го видиш то.И да,не летај многу,имат реванш!
Остај го нека се радува и надева уште 2 недели, после го нема од форум(доколку ја испоштува кладбата, ваљда не е педерче)...:tv:
Смешен си.. толку многу пари, а толку радување за една нерешена на гости после 8 години :tv: Дефинитивно треба да смените благајникот, што ви ги води финансиите
А ти требит да си го смениш мозокот и понашањето...по шо не ти личит муабетов со парите и благајникот за 24 годишен!Нити јас ѓи имам даено тие пари,нити татко ми.Јас навивам за Реал уште пред тој да беше тоа што е денеска,така да ,немам од што да се срамам!