Најочајна понуда за секс која сте ја добиле :)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Таа - Ке останеш ли денеска
Ја - Е шо ке останувам нели дојделоти
Таа - Е ако де!:uvo::uvo::nesvest:

Го заборавив и ова!..

Таа - Денеска ке остануваш ли?
Јас - Да!
Таа - А после ке одеме ли?
Јас - Каде?
Таа - Кај сакаш!:toe:

Го заборавив и ова!..

Јас - Да!
Јас - Каде?
Или јас не сфаќам, или постојат луѓе кои дури и најобичната конверзација ја сметаат за понуда за секс. :toe:

Го заборавив и ова!..

Јас - Да!
Јас - Каде?

Или јас не сфаќам, или постојат луѓе кои дури и најобичната конверзација ја сметаат за понуда за секс. :toe:

Не сваќаш!:toe:
Не е обична понуда, туку е понуда за секс!

ПС. Дадата е мажена, и е од друг град, а јас одам во нејзиниот град по работа!

Треба уште да ти објаснувам за да сфанеш!?!

-Комши, ај дојди на кафе дури мажот не ми е дома. (иронична насмевка) Ама само на кафе :uvo:
-Комши не можам имам деца за чување.
Очајно ми беше.. Уште поочаен ми беше фактот што мажот и патува секој ден од Аеродром до Велес за да оди на работа ЛОЛ

И ова, никогаш нема да го заборавам, Кастро, некое си тешко хардкор журче, не знам што беше пред две години. Онака лефтерно си пијам пивце на шанк и доаѓа една така полничка типка, да не речам дебелка и ми вели:
-Дечко ај дојди позади ми е колата.
-А што барам?
-Па да ми помогнеш за нешто.
-Абе ај од сите мене не најде да ми кршиш раат...
-Абе ДОЈДИ кога ти велам, сакам нешто да ми помогнеш баш ТИ...
:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::vozbud::vozbud::vozbud:

Ти се молам како Господ. Ми закржлавела, незнам дали ми користи веќе.
Јас се извадив од памет У пи*ку матер.
Се изнасмеав на темава, ама не видов никој да напише дека легнал со понудата или не. Јас ја легнав девојката од соништата :) :) :) :) :). ВАШ РЕД

Ај уште еднаш да имаме секс, пошо си ја рачунав вечерва и влажна сум цел ден - Типка на која што и раскинав истата вечер.

Случајно си шетам низ парк...и поминувам покрај една цура и си се шмекавме. После 10 секунди осеќам некој трча по мене....истата цура застанува пред мене и вика Please please please!! Викам шо плиз?....Ona: Please FUUCK MEEE!

(преувеличано е малку од авторот)

-Комши, ај дојди на кафе дури мажот не ми е дома. (иронична насмевка) Ама само на кафе :uvo:
-Комши не можам имам деца за чување.
Очајно ми беше.. Уште поочаен ми беше фактот што мажот и патува секој ден од Аеродром до Велес за да оди на работа ЛОЛ

И ова, никогаш нема да го заборавам, Кастро, некое си тешко хардкор журче, не знам што беше пред две години. Онака лефтерно си пијам пивце на шанк и доаѓа една така полничка типка, да не речам дебелка и ми вели:
-Дечко ај дојди позади ми е колата.
-А што барам?
-Па да ми помогнеш за нешто.
-Абе ај од сите мене не најде да ми кршиш раат...
-Абе ДОЈДИ кога ти велам, сакам нешто да ми помогнеш баш ТИ...
:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::vozbud::vozbud::vozbud:

И отиде??

Не знаете што е очај!

"те молам да ме ебеш, ако ме ебеш ќе ти купам нов мобилен"!

Иам Ајфон сега!

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Во дискотека се движам, и некој ме смолкна од позади,си реков обезбедувањето е :) Се вртам и ми вика типкава: - Аха, сега кај че одиш???Ова втор пат е шо се запознаваме!!! И јас целиот ????? и ја прашам: И??? И ми вика ајде сега сместа да ме испратиш кај тебе дома ...
И би..:salut:
п.с А можи да кажам, јас најочајно како сум си побарал? :)

Темава треба да се преименува во „Како си замислувате дека некогаш некој/а ќе ви ја даде најочајната понуда за секс“ или „Напиши ја твојата замисла за најочајна понуда за секс“.

Во кафичот кај шо пуштам музика... Доага типкава, јас онака внесен У музиката и ми вика: Може да ми пуштиш една песна? Може и викам кажи ми, дојди ми вика да ти шепнам и се спуштам малку и ми ја стаи раката вгаќи и јас ја гледам малку зачудено, збунето, изненадено :)... интересна песна и викам, ми ја фака ракава и тука пред цела гужва ми ја стаи на цицка кај неа, и јас се поткревам некој да не гледа, незгодно човече малку е.. почекај ме тука и викам, најдов замена и ми вика оваа, ми се брза... и од излезот од кафичот, назад, У WC :).. газдата заспан на сепарињата беше, ме чекаше да излезам од WC...

Во кафичот кај шо пуштам музика... Доага типкава, јас онака внесен У музиката и ми вика: Може да ми пуштиш една песна? Може и викам кажи ми, дојди ми вика да ти шепнам и се спуштам малку и ми ја стаи раката вгаќи и јас ја гледам малку зачудено, збунето, изненадено :)... интересна песна и викам, ми ја фака ракава и тука пред цела гужва ми ја стаи на цицка кај неа, и јас се поткревам некој да не гледа, незгодно човече малку е.. почекај ме тука и викам, најдов замена и ми вика оваа, ми се брза... и од излезот од кафичот, назад, У WC :).. газдата заспан на сепарињата беше, ме чекаше да излезам од WC...

Во Бугарија ти да не пушташ музика? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom