Извини што се мешам во интима ама живо ме интересира дали имаш два полови органи?
Бидејќи според имево си машко,а ти побарале женски полов орган
Чупе не го разбра типчето.
Он и вика на девојката: Eне ја месечината, ене ги звездите... дај ми ја птичката.
У смисол, на брзинка и ги симна звездите (у 2-3 збора), да прејдеме на главната ствар.
Појасно сега?
Инаку јас сум немал очајна понуда, јас сум имал очајна побарувачка.:smir:
Пошто имам девојка подолго време опуштен сум и НЕКОГАШ (не секогаш) сакам директно да и објавувам секс без она претходно галење опипување на ситуација. Колку само пати не сум можел колата од кал да ја извадам по тоа темниците у природа од таков секс на бегање.
Најчесто таков секс паѓа после или пред излегување во град, и овој е загорениот муабет пред еден од многуте ватрени сексови:
Принцезиче мое, како би те плеснал сега одма, ми иде на стакло да те залепам.И кога ке те опколам ке ми бидеш како гулапче во рацете, нема кај да бегаш. СЕКАКО НА ШАЛА ОВА НЕ СУМ ДОТОЛКУ ЗАБЕГАН И НАПНАТ, ИПАК, НЕСАКАМ ДА ЈА УПЛАШАМ.
Ама пошто сум јака секс фаца девојка ми секогаш се подава, изгледа до погледот е кога и го кажувам тоа и одма и се навлажнува, без да пипам.
СЕ ШАЛАМ ЗА ПРЕТХОДНАТА РЕЧЕНИЦА.
Или премногу сум потентен или девојка ми е премногу секси па затоа јас сум тој најчесто што го тупи кога треба да се работи на случајот, едноставно не ја оставам да мрда не ја оставам да почувствува потреба да ми побара.Имаме редовен добар секс, и после 2 и пол години идење мене а и на неа исто уште не ни е здосадено .Како она да е кибритот а ја да сум шкорчето, штом дојдеме еден до друг одма оган избива без разлика каде се наогаме, ко прва година средно да сме. Иначе имам 21 исто и девојка ми.
2 дена максимум да издржам без неа и без секс.Значи 3-от ден ме пукаат флешои и морам да примам една доза МИНИМУМ, можно е и 2-3 дози. Тоа многу е?
ЗА ОВА НЕ СЕ ЗАЕБАВАМ.
Ама што да правам, ја бик у хороскоп, она вага, ја потентен не дека сум некој лепотан, она секс симбол, кога ке се споиме, јас се чудам како амортизерине издржуваат, да чукнам у дрво.
И сега после целиов муабет би сакал да ме пофалите дека стварно сум очаен посебно вие, припадниците на понежниот пол, мене тоа навистина ке ми годи.
Секси поздрав

:smir: