Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми звучи баш очајно.marija aleksova напиша:"Ако сакаш нешто кога кеси дојдеш од работа разбуди ме..."--ама ова напишано на ливче
Е ако не му дае... ја да сум ти татко ќе те исфрлам од дома... :zid: Му даде ли?ЦРВЕНОКОСА напиша:Aј ма девојко,само еднаш со тебе и куќата ке ти ја препишам!
Tipov bezdomnik da ne bil ?ЦРВЕНОКОСА напиша:Aј ма девојко,само еднаш со тебе и куќата ке ти ја препишам!
не бе какво давање! не ја имам п...... на улица најдено па секому ке ја давам! безвезаВикторгг напиша:Е ако не му дае... ја да сум ти татко ќе те исфрлам од дома... :zid: Му даде ли?
HaRdToGeT напиша:Tipov bezdomnik da ne bil ?![]()
![]()
![]()
![]()
Cisto informativno ... kolku od tipovite shto si bila se pokazale kako dobri ebaci ?ЦРВЕНОКОСА напиша:не бе, каков бездомник,дури и колата ја понуди ама ништо
битно ми е да е добар ебач,ам тој изгледа беше ептен запечен! бљак![]()
СИТЕ-знам јас со кого си фаќам работа. добро, имаше еден катастрофален ама не можам да го вбројам во ебачи зш не стигна да го извади од фармерки:kesa:HaRdToGeT напиша:Cisto informativno ... kolku od tipovite shto si bila se pokazale kako dobri ebaci ?![]()
![]()
Анастазија напиша:Ај ма кажи ми колку пари ќе кошта вечер со тебе? Ќе ти најдам колку сакаш, само кажи ми ти...
Типот беше шпонац, доволно кажува тоа/