Најочајна понуда за секс која сте ја добиле :)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
dali ti se dopaga druga mi,kolku bi ni bilo dobro nas trojca?

"Ако сакаш нешто кога кеси дојдеш од работа разбуди ме..."--ама ова напишано на ливче

marija aleksova напиша:
"Ако сакаш нешто кога кеси дојдеш од работа разбуди ме..."--ама ова напишано на ливче
Не ми звучи баш очајно.

Vo gradot vo koj sto ziveev pred 4god...imase edna diskoteka, koja sto se polnese okolu 3h nautro...
Koj sto e izbrkan od doma...site bea tamu:) (i jas igrav od istata ekipa)...
Djuskavme i se dopivavme so uste dvajca drugari...
I mi pristapi edna devojka...plava,debela i mrsna u kosata...
Mnogu neuredno izgledase...
Zdravo...aj nosi me da me ebes...
Ostanav bez zbor,neznaev sto da kazam edno 3-4 min...ovaa pocna da mi se priblizuva za da me poljubi...
Ja trgnav..se izviniv i iskociv nadvor...
Na se odozgora...uste onie dvajcata drugari...me zezaa 3 dena posle na varijant...a be ti peder da ne si stanal...
Iskreno...mi se zgadi od nea...bljak:(

Aј ма девојко,само еднаш со тебе и куќата ке ти ја препишам!

ЦРВЕНОКОСА напиша:
Aј ма девојко,само еднаш со тебе и куќата ке ти ја препишам!
Е ако не му дае... ја да сум ти татко ќе те исфрлам од дома... :zid: Му даде ли?

Ти сакаш Сникерс ама јас сакам да изиграма кој да биди оддоздола па дискусијата по што ќе иззиграма партија биљот

Викторгг напиша:
Е ако не му дае... ја да сум ти татко ќе те исфрлам од дома... :zid: Му даде ли?
не бе какво давање! не ја имам п...... на улица најдено па секому ке ја давам! безвеза:tapp:

Ај ма кажи ми колку пари ќе кошта вечер со тебе? Ќе ти најдам колку сакаш, само кажи ми ти...

Типот беше шпонац, доволно кажува тоа/

HaRdToGeT напиша:
Tipov bezdomnik da ne bil ? :) :) :) :vozbud:

не бе, каков бездомник,дури и колата ја понуди ама ништо
битно ми е да е добар ебач,ам тој изгледа беше ептен запечен! бљак:dudlac:

ЦРВЕНОКОСА напиша:
не бе, каков бездомник,дури и колата ја понуди ама ништо
битно ми е да е добар ебач,ам тој изгледа беше ептен запечен! бљак:dudlac:
Cisto informativno ... kolku od tipovite shto si bila se pokazale kako dobri ebaci ? :) :vozbud:

HaRdToGeT напиша:
Cisto informativno ... kolku od tipovite shto si bila se pokazale kako dobri ebaci ? :) :vozbud:
СИТЕ-знам јас со кого си фаќам работа. добро, имаше еден катастрофален ама не можам да го вбројам во ебачи зш не стигна да го извади од фармерки:kesa:

Анастазија напиша:
Ај ма кажи ми колку пари ќе кошта вечер со тебе? Ќе ти најдам колку сакаш, само кажи ми ти...

Типот беше шпонац, доволно кажува тоа/

ако ова е некој вид на понуда-тогаш е дефинитивно најочајната што сум ја добила:pos2:
ај метиси

...imav edno drugarche ...na curite im vikashe direktno..."ti go imam merakot shekerche" ...i nekad mu uspevashe a nekad ne...ali dobra mu beshe ponudata definitivno...:olee: :party3: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom