125.. Na finalna 1,5 mesecЗдраво момци денес четврток дали има некој промена од 2013 ? Кога ке дојде и нашата у пм .. 20 месеци дополнителна и уште нема ни траг ни глас ... 154xx број ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
125.. Na finalna 1,5 mesecЗдраво момци денес четврток дали има некој промена од 2013 ? Кога ке дојде и нашата у пм .. 20 месеци дополнителна и уште нема ни траг ни глас ... 154xx број ...
stignte se mislam do 14.../2013 uste malceЗдраво момци денес четврток дали има некој промена од 2013 ? Кога ке дојде и нашата у пм .. 20 месеци дополнителна и уште нема ни траг ни глас ... 154xx број ...
Здраво момци денес четврток дали има некој промена од 2013 ? Кога ке дојде и нашата у пм .. 20 месеци дополнителна и уште нема ни траг ни глас ... 154xx број ...
Pri zakazuvanje na data na kompjuterot za podiganje na drzavjanstvoto ti pisuva sto dokumenti treba da prilozishVaka nee taka idealno kako sto mislite, nekoj clen sigurno znae nesaka da pise tuka na forumov, jas go podignav drzavjanstvoto 29 septemvri uste ne sum bil na slikanje.Sega mi baraat umrenica od tatko, vencanica i foto kopija licna karta od majka,izvodi od zena deca i interrnacionalen izvod od mene isto taka, toa go bev pisuval na forumov.Sve ova baraat u opstina jas sum vo Kustendil dali ova vazi samo za tamu stvarno naznam.E sega nekoj zavrsil mnogu lesno cisto sumjam.Mu velam na mojot posrednik covece normalen li si ti pa ovoa e demek dokazuvam poteklo ne saka da mi kaze zasto baraat ali vika mora ne uspeav da doznam.Esega nekoj znae da kaze tuka na forumov samo nesaka
141××/2013 na finalna od 17125.. Na finalna 1,5 mesec
Zvoni od mobilen na dogovor linija, neotel ne moze i prepaidЛуѓе, има некој претстава што е проблемот што е нон-стоп зафатен бројот 058 058 555???
Да не треба да има некаков префикс пред него или што знам? Овде http://www.mfa.bg/embassies/macedoniagc бројот е напишан +58 058 555
So srekaЈануари 2012 започната процедура. Јануари 2015 прекината преписка. Повторно аплицирање САМ, во април 2015та, со добиено Удостоверение од В.Трново за дедо војник + пасош од прв братучед. Интервју Ноември 2015та. На финална од aвгуст и конечно денес, Молбата ми е УВАЖЕНА
Ако нешто научив од оваа цела процедура (низ дождови и снегови во ладната Софија) е дека ако си упорен, и ако нешто стварно сакаш - ќе го добиеш кога-тогаш.
Пресреќен сум, како што ги споделував проблемите така сега и радоста, и на сите ви го посакувам истото.
пс: бројче 77xx/2015.
Да не ти е сомнително и мене тоа ме прашаа и дополнително дали имам апартамент во Бугарија.Со среќа нека ти е, сега на чекање.Здраво дечки!!! Вчера јас бев на интервју и малку ми е сумливо.Некои колку што ги приметив пред мене што беа ги прашуваа само по два празника, и за 1 минута излегуваа.Тоа е во ред или не ?Мене интервју ми правеше еден млад дечко.Од тие прашања што ги има овде на форумов 5-6 ми постави. Прво ме кој ми е роднина со бг пасош?што работам,дали сум бил претходно во бг, Ќе останам ли ? да набројам три празника и пари дали сум имал и последно што ќе се промени........траеше околу 5-7 минБрзо одеше
sto znaci ova[DOUBLEPOST=1477666847][/DOUBLEPOST]Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија sto znaci ova pisetemi inaku 124../2013 smeМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Дека треба да славиш чекај потпис и оди подигни го указот.ЧеститкиМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија[DOUBLEPOST=1477666803][/DOUBLEPOST]
sto znaci ova[DOUBLEPOST=1477666847][/DOUBLEPOST]Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија sto znaci ova pisetemi inaku 124../2013 sme