Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја стварно не знам зошто мораше да се отвори нова тема ама ајде штом не мора да разгледам минимум 5 слики од галеријата за да пишам мислење колку толку ок е.

Денешното будење ми беше крш. Во 8:40 ме извадија од памет викотници на улица. Некој тип буквално урлаше и пцуеше и на крај слушнав трескање на врата од автомобил. Што се случува со луѓево, тоа е нешто необјасниво. Нејсе, едвај презаспав после ама ме разбуди убав, магичен сон...

Добро планирање на простор е да смислиш како ќе ги префрлиш полнетите пиперки од голема тепсија во мало тавче за да ги собери во фрижидер и да не се скиселат. И при тоа мора да е само едно тавче, пошо цел фрижидер е полн со тавчиња со готови јадења, кои ги забораваш после два дена дека постојат, а на мајка не и било то то да седела храната во пластични кутии.
Појака беше и ко се соблачи пред некое време, ме натера сите можни цвеќиња во огромни саксии да ги префрлам внатре дека ќе заврнело, се искилајв, пусто се напрајв за на крај ми се јавува и ми вика, еј ај сега да ги вратиш на тераса, сонце угреа, ќе им е жешко внатре.
И така катаден.
А,ко сме кај планирањево, најмногу мразам ко ќе некој ми упропасти планови. Јас се спремам за голема офанзива, дури и знаев унапред шо ќе речам и на крај пропаѓа планот зошо ме изненади.
Прекрасно нешо.

Драга си го слушам песничево со сокче+мраз под климиче а надвор прска од жешко, убаво ми е кулирам :D И да си купив нов маус, сега дури и мерак ми е ши скролам со него :icon_lol:

Најдосадни ликови на форумот се оние на кои преку 50% од мислењата им се напишани во ДК.

Секојдневни откровенија, отров, удав, патетики. Пепси, и неколку девојчиња. Само Мајмун ви фали.

Еве ти една позитивна песничка за новата тема,и за убавиов ден

Драга

Дури 55ти сум ти у твојава нова верзија, ама битно тука сум...

Д велкам ту сент тропе

Драга нели ќе беше подобро во насловот да стоеше Твојата виртуелна пријателка?

:pipi:

Драга,

ти си тако млада, а Анчо веќе под пенџеро ти изрецитира серенада.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom