СП 2014 - Група Х (Белгија, Алжир, Русија, Ј. Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Уживајте у утакмицава зошто од 12,се враќаме на старите патеки:D.

10424262_875310912497635_280185345748857097_n.jpg

Алжир е во најповолна ситуација , со нерешено или победа над Русија е втор во група.
Русија со победа над Алжир е втора во група.
Јужна Кореја со победа над Белгија со поголема гол разлика од евентуалната победа на Русија над Алжир е втора во група.

Се заебав шо не ја глеав..Браво за Алжир знам пред првенството еден член имаше пишано дека Алжир ќе биде топовско месо. Сепак не испадна така, Алжир имаат супер состав и играат дисциплинирано доволно за да стигнат до 1/8 финале :)

Мадр Раша ќе ги тепа Алаху екбер во последно коло и ќе ги врати по џамиите, mark my words :icon_mrgr:

Русите ќе го тепаат Алжир кога ќе си го видам тилот..тие лајната местачки ништо не ги интересира освен да напрат пари за руската мафија..онде Зенит нерешени вади со Урал,Томск,Амкар на домашен терен а за титула се работи и ич не му е гаље па овие мислите ќе се секираат?.Русите никогаш нема да бидат фактор некаков во фудбалот бидејќи тие се тука оружје за кладилниците..

Огорчен е Вајсмилерот, досега сигурно требало да заработи милиони ама го испобутале русите. :icon_lol:

Line up Belgium: Courtois, Vanden Borre, Van Buyten, Lombaerts, Vertonghen, Defour, Dembele, Fellaini, Mertens, Januzaj, Mirallas

Ќе ме заебат на крај за фантази :D

Algeria: Mbolhi, Belkalem, Halliche, Mesbah, Feghouli, Brahimi, Medjani, Slimani, Bentaleb, Djabou, Mandi

Russia: Akinfeev, Kozlov, Ignashevich, Glushakov, Kokorin, Kerzhakov, Berezutskiy, Shatov, Samedov, Fayzulin, Kombarov

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom