СП 2014 - Група Х (Белгија, Алжир, Русија, Ј. Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Русиве бедотија во секој поим. Фудбол нјет дља вас. Давај дамои!

Dobro shto ispadnavte kilava reprezentacija, da ne vi gi gledam grevovite ponatamu, za kur ne ve biva...
Da si sledam svetsko na raat, i ushte neshto da vi kazham
Otkazhete go slednoto Svetsko, od Tunguzija ke izgubite pizda vi materna, dve precizni dodavanja ne znaete da napravite, Putin ke go sramite, goveda fudbalski.

Вахид Халилхоџиќ е еден од најдобрите босански напаѓачи. По завршување на кариерата се враќа во Мостар, таму е и кога ќе започне војната. Брзајќи да стигне дома, имало некое пукање, ќе успее сам да се рани... ако се сеќавам добро во задник. :)

Ќе се тргне од сите овие балкански глупости и ќе замине во Франција (каде играл претходно, бил и најдобар стрелец во лигата). Ќе започне во многу лоши услови. Цело семејство во мало станче. Лоши регулативни прописи за странски тренери. Тогаш е доста силен тренерскиот синдикат и им било многу тешко на странските тренери. Ќе постигне голем успех со Лил, ќе ги внесе од втора во прва лига, а потоа и во ЛШ.

Ептен ми е мерак шо испаднаа Русите, позасллужено не можеше да биде. Одвратна репрезентација, неоправдано извикана, па уште и фаворитска улога и ставаа во групата. Немаат никаква игра, никаков фудбал, се влечат како црева по теренот, а и реално немаат ни квалитетни играчи, а пак тренерот им е капак на се.

Нивните репрезентативци играат сите во руското првенството не оти е многу јако или оти Путин ги натерал на тоа, туку немаат квалитет за друго место, ги видовме сите руски ѕвезди шо играа настрана, особено по Еуро 2008 кога почнаа да прават трансфери, како Аршавин, Жирков, Павличенко и др. како поминаа во другите лиги.

Не дека Алжир е којзнае каков тим, ама барем трчаат и прават некои акции, се трудат.

Последно уредено:
Го вади Шатов и долу пишува: "Passes: 3; Accuracy: 24.7%."

Па добро кај го најдовте процентов маму му е*ем? Па и овој, 3 паса не успеал да сврзе... :facepalm:

Телиња русиве, поинтересен е фудбалон со паркирање автобуси него нивниов.

Алжир знаеја што сакаат, многу добра тимска игра, се гледа дека се воиграни а за тоа заслуги има тренерот.
Ептен ми се допадна играта на Алжир, исто и против Белгија имаа добар натпревар, со Јужна Кореја не го видов натпреварот.

Абе ако ги води капело и во 2018 очај ќе биде, со помош од судии ќе треба група да поминуваат а не за нешто повеќе

10420375_1085586424814906_684703124560848925_n.jpg

The END

Путин еднаш изјави дека најголемите разочарувања се последица на преголеми очекувања.:LOL:

Русија (и Шпанија) - промашуење на првенството.А колку шанси им се даваа...
сега сите во нов клуб, наредба директно од генералниот
Logo_of_FC_Sibir_Novosibirsk.png

Ме разочараа моите, очекував да се борат со Белгија за второ место во последново коло, со очекување дека Русија, демек јаки, ќе бидат први...ни први, ни втори, заслужено си испаднаја. Алжир не ги гледав ич освен со Белгија, ама ако прикажале повеќе од Кореја и Русија, тогаш со среќа нека им е пласманот понатаму. ;)

Русија испадна:vozbud::vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud:..неможеше поубав и посреќен ден да ми биди..какви копилиња еј дај боже никогаш повеќе да не влезат во ниту едно натпреварување..и не 8 милиони 18 треба да му даваат на Капело бидејќи малце му се:pos::pos:..нека исцркаат се да му ебам[DOUBLEPOST=1403866658][/DOUBLEPOST]
Русите ќе го тепаат Алжир кога ќе си го видам тилот..тие лајната местачки ништо не ги интересира освен да напрат пари за руската мафија..онде Зенит нерешени вади со Урал,Томск,Амкар на домашен терен а за титула се работи и ич не му е гаље па овие мислите ќе се секираат?.Русите никогаш нема да бидат фактор некаков во фудбалот бидејќи тие се тука оружје за кладилниците..
да се самоцитирам од пред 5-6 дена :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom