СП 2014 - Група Х (Белгија, Алжир, Русија, Ј. Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Бушииииииииии :vozbud:
djeBuc0.gif
1b0I2nx.gif

Добро е што играат вака неевропскиве селекции па ги нема глупите коментари: Треба само од Европа и Јужна Америка да играат, на другите да им се забрани. :rolleyes:

Многу ми е јако вака екипи што стереотипно сите очекуваат да бидат тапа покажуваат добри партии. Па секој игра фудбал, што си мислевте вие Австралија,Иран,Хондурас,Алжир доаѓаат за патување гратис а ? Па да ги викнеа нашиве репрезентативци да дојдат на СП наместо било која екипа ќе покажевме добар фудбал (да,сериозен сум)

Едино појако ми е кога некој на еден ваков пост би ме цитирал "Клише муабети тераш, нема врска, 100 меча да играат 101 пат нема да стигнат до ова, башка се игра за кладилници види квота за над 9.5 пцуења во натпревар колку е, не пратиш ти свет мал си затоа така позитивно мислиш, инаку овие Алжир ќе видиш следнава ќе го јадат"

Зошто излегол во 30 минута прееска Вермален?
Добил удар на загревањето, ама сепак играше прва постава. Покажаја снимка од тоа кога го добил ударот.

Инаку со ваква одбрана, Ориги и Миралас свеста ќе му ја земат на Корејците последно коло.

Многу ми е јако вака екипи што стереотипно сите очекуваат да бидат тапа покажуваат добри партии. Па секој игра фудбал, што си мислевте вие Австралија,Иран,Хондурас,Алжир доаѓаат за патување гратис а ? Па да ги викнеа нашиве репрезентативци да дојдат на СП наместо било која екипа ќе покажевме добар фудбал (да,сериозен сум)

Едино појако ми е кога некој на еден ваков пост би ме цитирал "Клише муабети тераш, нема врска, 100 меча да играат 101 пат нема да стигнат до ова, башка се игра за кладилници види квота за над 9.5 пцуења во натпревар колку е, не пратиш ти свет мал си затоа така позитивно мислиш, инаку овие Алжир ќе видиш следнава ќе го јадат"
Па да не нема да го јадат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom