Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Rigel Kent нели гол разлика игра улога?
Добил удар на загревањето, ама сепак играше прва постава. Покажаја снимка од тоа кога го добил ударот.Зошто излегол во 30 минута прееска Вермален?
Па да не нема да го јадатМногу ми е јако вака екипи што стереотипно сите очекуваат да бидат тапа покажуваат добри партии. Па секој игра фудбал, што си мислевте вие Австралија,Иран,Хондурас,Алжир доаѓаат за патување гратис а ? Па да ги викнеа нашиве репрезентативци да дојдат на СП наместо било која екипа ќе покажевме добар фудбал (да,сериозен сум)
Едино појако ми е кога некој на еден ваков пост би ме цитирал "Клише муабети тераш, нема врска, 100 меча да играат 101 пат нема да стигнат до ова, башка се игра за кладилници види квота за над 9.5 пцуења во натпревар колку е, не пратиш ти свет мал си затоа така позитивно мислиш, инаку овие Алжир ќе видиш следнава ќе го јадат"
KembaW and изгубени облози still a better love story than Селимова/ЖелчевскиДонев и dragonsky still a better love story than Twilight![]()
Не ги знаев кои се,морав да ги изгугламKembaW and изгубени облози still a better love story than Селимова/Желчевски
![]()