СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе сите калкулации кога нерешено ќе изиграат Германија - САД :)
Да де, многу јасно. Поради неколку причини:
1. Со тоа и двете ќе отидат понатаму.
2. Ќе одморат дел од играчите, нема да има повреди.
3. Клинсман е Германец.
4. Беше селектор на Германија некое време.
5. Тогашниот негов помошник е сега селектор на Германија.

Вториот од групава ја добива Белгија во осминафинале , а Аргентина/(Швајцарија или Еквадор) во четвртфинале.
Првиот од групава игра со Алжир/Русија во осминафинале и Франција/(Нигерија или Иран) во четврфинале.

Она му викаше немој да одиш, они се апаши, ќе те искршат како на братти шо му ја скршија кичмата, а овај му вика НЕ, ќе одам и вежбаше, вежбаше и се навежба и отиде и на сите му ги искрши кичмите...
https://vine.co/v/MTLdMT3bizD

Не ми е јасно само како можеше Клинскам да ја пее химната на Америка некако чудно ми делува тоа. Германец цел живот го поминал во Германија и сега за 6 години работа во Америка да ја пее химната некако чудно е гледано од европски аспект.
На финалето на Германскиот куп, Пеп ја пееше германската химна :)

Како да завршат нерешено кога на САД не им одговара нерешено? Вториот во групата добива појак противник. Плус тоа муабетиве со местењево се смешни. А и ја не паметам кога Германија играла на нерешен резултат. Или тепаш, или го јадеш.

Секако, доколку излезе нерешено книги ќе напишат љубителите на теории на заговор.

Овој Џермејн Џонс е машина, и првата со Гана и вчера со Португалија искина човекот у средина, сам игра, класичен тенк. Се гледа дека е германска школа. :icon_mrgr:

Она му викаше немој да одиш, они се апаши, ќе те искршат како на братти шо му ја скршија кичмата, а овај му вика НЕ, ќе одам и вежбаше, вежбаше и се навежба и отиде и на сите му ги искрши кичмите...
https://vine.co/v/MTLdMT3bizD

http://gfycat.com/TightNervousFruitfly
Поубава снимка :D

Како да завршат нерешено кога на САД не им одговара нерешено? Вториот во групата добива појак противник. Плус тоа муабетиве со местењево се смешни. А и ја не паметам кога Германија играла на нерешен резултат. Или тепаш, или го јадеш.

Секако, доколку излезе нерешено книги ќе напишат љубителите на теории на заговор.
Сите гледаат да поминат понатаму и не размислуваат пред утакмица со кој ќе играат во 1/8 финале. Ете САД ако завршат втори ќе играат со Белгија, која не е непобедлива.

само јас ли не се замарам кој колку гола ќе даде, колку ќе му одговара нерешено ова она? Тоа е возбудливото во третото коло, паѓа гол на еден стадион и се појавува As it stands табела со маркирани две екипи. :D

Да де, многу јасно. Поради неколку причини:
1. Со тоа и двете ќе отидат понатаму.
2. Ќе одморат дел од играчите, нема да има повреди.
3. Клинсман е Германец.
4. Беше селектор на Германија некое време.
5. Тогашниот негов помошник е сега селектор на Германија.

Eве едно интересно текстче на Јаху, па ќе видиме што ќе се деси.
''I don't think that we are made for draws, really, except if it happens like tonight - two late goals, last seconds,'' Klinsmann said. ''I think both teams go into this game and they want to win the group.''

САД веќе ги има тепано Германија во WW 1 и WW2 да видиме дали ќе може и по трет пат.

САД веќе ги има тепано Германија во WW 1 и WW2 да видиме дали ќе може и по трет пат.
Се претегнале Американците у WW1, шо да ти кажам...

Се претегнале Американците у WW1, шо да ти кажам...
Си најдов ново хоби на форумов- Постирај историски постови во рандом под форуми и чекај да видиш колку ќе му треба на Рики да те поправи :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom