Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Од пола саат врнење.

Од
пола
саат.

Не правете драми ко преј фор Скопје :pos: и не припаѓајте во несвест за „поплавава“ ниту е како Србија ниту е како Босна, туку е фактот што канализацииве ни се од турско и не се ни отпушени ни прочистени ама тоа е кога актери и налик нив ти се кандидираат за градски татковци. Во нормален град ова вечерва немаше ни вирче да направи.

Земјотресов беше страшно и е едино што ме плаши од ситуацијава, почна малце па засили, е тоа ако не удри како што сме трусно подрачје е тек тогаш ќе биде збирајте се селани.

Поздрав од хидрометереолошки завод: Утре се решил Бога на почеток од новата недела повторно да моча, засилено со силни ветрови.Има некој боци со кислород да позајми?

Да се сложувам со повеќето коментари ... проблемот е тоа што канализацијата не е асална и не функционира правилно и дури и на послаб дожд од овој се случуваат вакви работи поплавени домови(приземја на куќи), дворови=базени, улици=реки... овој дожд беше нешто посилен од вообичаено и тоа е тоа !

Не е така, не може такво невреме а да не остаи поплави по улиците, џабе имаш канализации кога нема каде водата :)
Па брат кога прават каналзиација со фи50 цефки што сакаш, нормално дека многу брзо ќе го достигнуваат максимумот.

Србиве се тешат не се само они што ги снашло..каков бомбастичен наслов..

ISTORIJSKO NEVREME U SKOPLJU: Danas bilo skoro 40 stepeni, sada kataklizma!
извор

Како вообичаено, во Ѓорче само силен дожд и ветар имавме, немаше град, а богами ни толку вода како што гледам на сликиве низ Центар. И дај престанете да правите претстави, ко божем Стоковна куќа Мост прв пат е поплавена, стандард, дури и полошо памтам да било.

Мене само земјотреси ме плашат, овој во куќа ме потресе, па камоли погоре да сум бил :(

Инаку Амерканците ставиле и ХААРП кај амбасадата поради тоа е. Изгасете го ХААРП!!! Инаку ќе се удавиме!!!

Ама поддршка... :pos:

51DsVHg.png

Ова е производот на Твитер гомнарите кои ставаа хаштази и праќаа до рандом Срби такви статуси и слики. Како не цркнат од радијација ваквиве бе ццц

Инаку Амерканците ставиле и ХААРП кај амбасадата поради тоа е. Изгасете го ХААРП!!! Инаку ќе се удавиме!!!
Кај ти е доказот за постоење на хаарп во мкд, нели пред 4 дена го исклучија во Србија и секако еден научник кажа дека за 4 дена ке има земјотреси.

Како вообичаено, во Ѓорче само силен дожд и ветар имавме, немаше град, а богами ни толку вода како што гледам на сликиве низ Центар. И дај престанете да правите претстави, ко божем Стоковна куќа Мост прв пат е поплавена, стандард, дури и полошо памтам да било.

Мене само земјотреси ме плашат, овој во куќа ме потресе, па камоли погоре да сум бил :(
Да бе на секои 2-3 дена по некоја кола е поплавена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom