Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
runBABYrun напиша:
ако мислиш дека е незаинтересиран грешиш пошто интер сезонава освен скудетото оди и над 100 поени и да ја заврши лигата без пораз.
ова јас не го измислив туку го рекол манчини
Не е ова тема кај што треба да пишам, но остави го Манчини... има среќа Интер што имаат јаки фудбалери... Манчини мене ми е најнеомилен тренер...

Се ставам во кожа на фудбалерите... и, не гледам зошто би се бореле... кога 99% скудетото е на Интер...

Но, како што кажав... го гледав само второто полувреме - рамноправни беа... а за првото како што ми кажаа, Рома биле МНОГУ подобри...

Затоа искрено честитки за победава...

Хах, гледам Премиере 85 мин 1-1 . После гледам 94 мин 1-3... Помислив до телевизорот ми е :kesa:

уште еднаш по 4 и последен пат ќе кажам дека манчини самиот рекол дека оваа сезона освен скудетото цел им е и да освојат на 100 поени и да не бидат поразени!

браво за Рома ееејјјјј!!!!!
стварно ми е многу мило!
баш сакав Рома да му го нанесе првиот пораз на Интер!

еве за навивачите на Рома уште една страна
(ама треба да се зачлените) - на италијански е

http://www.alexbite.net/

еј ама стварно ви викам ми се напрае голем ќејв што ги ЗГАЗИВМЕ интер ама тоа беше убоо газење на сан сиро а истото им го направивме и на милан само со 1 - 2 а сеа на интер еден гол појќе пошто се шампиони!
ем им го расипавме билансот цела сезона без пораз ем не можат да имаат 100 бода ем не ја зедоа титулата ова коло.

титулата е и дефинитивно изгубена. следната сезона подобро ќе биде!

Atalanta 2:1 Roma

Doni 37 , Zampagna 44 - Perrotta 65 (тоти патем не играше)

(инаку и ништо чудно да ја наместиле утакмицава)

абе за титулата се знаеше уште од порано ама финтата е тоа што рома играше пола со втор тим (тоти,мексес,пизаро,мансини..) и намерно изгуби за интер на гости да ја просалви тутулата!
инаку повеќе среќа со слабите тимови до година!!

runBABYrun напиша:
абе за титулата се знаеше уште од порано ама финтата е тоа што рома играше пола со втор тим (тоти,мексес,пизаро,мансини..) и намерно изгуби за интер на гости да ја просалви тутулата!
инаку повеќе среќа со слабите тимови до година!!

Да да. Во право си. Заради слабите тимови ја загубивме титулата оваа сезона. Колку само бодови изгубивме така, еве ќе набројам неколку:

2 пати нерешено со Асколи, 2 пати нерешено со Киево, пораз од Реџина, нерешено со Месина дома, и поразот од Лацио без врска беше.

Vlatko_Rusin напиша:
Да да. Во право си. Заради слабите тимови ја загубивме титулата оваа сезона. Колку само бодови изгубивме така, еве ќе набројам неколку:

2 пати нерешено со Асколи, 2 пати нерешено со Киево, пораз од Реџина, нерешено со Месина дома, и поразот од Лацио без врска беше.
па затоа и напишав повеќе среќа со слабите тимови до година пошто тие ни ја зедоа титулата а со појаките тимови добро изигравме еве ги резултатите
милан - рома 1 - 2
рома - милан 1 - 1
рома - фиорентина 3- 1
рома - палермо 4 - 0
интер - рома 1 - 3 .....

Рома е казнета од страна на УЕФА

Дисциплинската комисија на УЕФА ја казни Рома со парична казна од 75.000 швајцарски франци поради инцидентите на нејзините навивачи за време на двата дуела во лигата на шампионите против тимот на Манчестер. Исто така и Манчестер заработи казна, поблага во износ од 35.000 франци.

влатко пошто незнам колку одат франците во денари ќе те замолам ако може да ми кажеш колку изнесува 75.000 франци во денари или евра.

runBABYrun напиша:
влатко пошто незнам колку одат франците во денари ќе те замолам ако може да ми кажеш колку изнесува 75.000 франци во денари или евра.

Еве ќе ти заокружам 50.000 евра. Ако сакаш и во денари ќе ти кажам колку е ама голема ќе биде сумата да се фатиш за глава. хехе

ок фала многу за ова а сеа со лацио што ќе праиме ќе ги газиме?

Ќе ги убиеме! Ја викам 2:0 за Рома. Ама пази, може да ја наместат да испадне нерешено! Ќе видиме според играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom