Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Утре играме на Олимпико со Торино! Ќе видиме како ќе се постави Спалети. Можда ќе игра со младиве!

не верувам да игра со млади пошо тоти изјавил дека треба да даде најмалку три гола за златна копачка во последните три натпревари и затоа мислам дека ќе играат со целосен тим.

runBABYrun напиша:
не верувам да игра со млади пошо тоти изјавил дека треба да даде најмалку три гола за златна копачка во последните три натпревари и затоа мислам дека ќе играат со целосен тим.

А чекај Тоти не е прв моментално во Европа!?!?!?!?!?!
можеш да дадеш листа на стрелци во Европа?

meazza напиша:
Абе земен ви е купот.. што кје се чуваат. Само за тоа можам да кажам честита титула во купот..

Изгубивме 0-1, ама нема врска! Не менува ништо тоа, се е решено во Италија! Инаку Меаца, брат, ништо не се знае во фудбалот! Кога Тоти ќе го крене пехарот, тогаш ќе биде решено!

Vlatko_Rusin напиша:
Изгубивме 0-1, ама нема врска! Не менува ништо тоа, се е решено во Италија! Инаку Меаца, брат, ништо не се знае во фудбалот! Кога Тоти ќе го крене пехарот, тогаш ќе биде решено!
Добро бе.. сакав само да кажам дека 4 гола се многу да се достигнат.. јас би сакал Интер да победи 4:0 и да го освои купот.. ама тоа е скоро невозможно. Секако дека по малку и се надевам на тоа.. надежта последна умира :)

сеј сеа Кресполињо го имаме спремен е и 6 гола сам да даде :) него јас ќе пишев за торино многу се незгодни заедно со Парма се најопасните тимови во моментов, шала на страна многу се добри затоа изгуби рома плус се одмараја играчите за реваншот ,,.... џабе :)

абе јес да се чува рома за со интер во купот ама мислам дека барем со пола играчи од прв тим играја ама тоа е тоа штом првенството е завршено(мислам доколку се знае шампионот) никој не игра за да победи...освен оние што се борат за опстанок...

jove_bt напиша:
сеј сеа Кресполињо го имаме спремен е и 6 гола сам да даде :) него јас ќе пишев за торино многу се незгодни заедно со Парма се најопасните тимови во моментов, шала на страна многу се добри затоа изгуби рома плус се одмараја играчите за реваншот ,,.... џабе :)
Абе Јове, одбраната на Лацио на чело со Балота е едно, а одбраната на Рома на чело со Киву е сосема друга приказна. Така да немој да мислиш дека Креспо ќе има лесна работа! + Лацио се бранеа, затоа му беше лесно на Креспо, а Рома тешко да се бранат, секогаш играат напаѓачки! + и не се знае, може пуштена беше Интер - Лацио, а за Торино според тебе гледано, се преценети! Имаат добар тим, ама не го искористија тоа сезонава!

има супер тим а уште плус ќе сјачаат овај транс. период така да јаки се за тоа дали Креспо нема да ве реши ќе видиме наскоро
мој тип Интер - РОма 4-1(3-1)
ПоздраФФ...

jove_bt напиша:
има супер тим а уште плус ќе сјачаат овај транс. период така да јаки се за тоа дали Креспо нема да ве реши ќе видиме наскоро
мој тип Интер - РОма 4-1(3-1)
ПоздраФФ...

Ќе видиме бе! Јас мислам дека ќе заврши 3-2 за Интер.

јас мислам дека ќе заврши 0-2.

Матераци и Дакур нема да играат утре! Поради суспензија заради жолти картони! Се надевам дека ќе го освоиме купот без поголеми проблеми!

По првиот дел во финалето на купот на Италија резултатот е 0-0. Интер напаѓа, Рома се држи. Инаку Рома игра скоро во најсилен состав, освен Ферари, а Интер исто така игра со најсилен можен состав, освен што на голот е Толдо.

http://www.eurosport.com/football/co...tc191346.shtml

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom