Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
дони не моеше ништо да напрај за ниту еден од голојте, мада на 3-0 ако свирнеше пенал судијата за рома, можда позбучено ќе беше

леле бе како се нервирам за Рома!

Дони ШИТКАЧ!!!!!

lele sramota ej. ova da gi pustevme teteks pioneri nemase 7 golovi da primat! mislam ova e sramota, no nema sto sramota tolku znaat

pozdraf do site

Штета за Рома абе важно Баерн и Челзи ке ми отидат поправо Челзи ми отиде веќе:zlo:

си отиде Рома, сега нека си борат некое место плус во Италијанската лига. :)

темава ден до два ќе одмори....

После ќе ја преотоврам кога ќе се смирите... дотогаш пишувајте на ЛИГА НА ШАМПИОНИ!

gd.gif

[mod]Димитар:
Бришев неколку мислења: провокации

Ова од Апаш е одговор на едно такво мислење:[/mod] Рома без разлика дали изгуби 1-0 или 7-0 или 100-0 играше напаѓачки фудбал , таква е играта на Рома а тебе прв сеа ова сега што ти текна мислам секоја чест :tapp:

Ако ти е поинтересно да гледаш Милан пример да мава катанаџо и само да видиш некоја контра то е друга работа.....Рома денес губи 7-1 утре ке победи 7-0 таков е фудбалот и затоа си ја сакам Рома игра отворен фудбал.
А тоа дека Рома е срам за калчото немој ти се молам не лупетај тука , оди надвор поиграј ластик со децата...ајде..не ни требат нас тука научници ко тебе .

и барам од Администратор да ја исчисти темата да ги избрише сите постови од типот ...бооо 7-1 не ми се верува....ако има некој паметно нешто да каже во врска со Рома и пред се е навивач на Рома нека пишува тука , а не само провокации тука и муабетот не оди никаде , си има теми таму други или бриши ги или пак премести се во друга тема.

Да се разбереме! На темава имаше 20 поста со ред: со зафркавање на сметка на Рома

Кога ја заклучив темава: Ова го добив од еден од навивачите на Рома (РанБејбиРан): neka pisuvaat i fanovite i site drugi bez razlika dali se raboti za roma ili protiv ili za liga na sampioni. во форма на лоша репутација....
Сега Апаш пишува да бришам такви мислења....

Одлучете се еднаш како сакате! мислењата по ПП

Темава ќе е ОТКЛУЧЕНА дотогаш само за навивачите на РОМА!

e jas ne mislam taka i ne se soglasuvam.
mislam deka treba da se prodolzi po staro odnosno tuka na temava da se pisuva za roma se` ,odnosno site koi sakaat da napisat za roma da napisat bez razlika dali e za ili protiv roma i dali izgubile ili pobedile.
da sum ja na vase mesto taka bi postapil so site timovi NO ne sum taka da kako sakate napravite.
no pak ce vi kazam ja bi ja ostavil po staro temava. vie odlucuvata NE JAS

Здраво на сите.
Јас сум тој што имаше неколку постови кои беа избришани. (демек биле провокативни). Ок вие си знајте каков пристап треба да имате кон нив. Само морам да кажам дека сум разочаран од вашата демократија.

Причината зошто ги напишав на форумот на Рома беше тоа што Рома е претставник на италијанското првенство. И поразот(ајде не кажвам колку) е срам и за италијанското првенство. Колку што знам јас најголема доблест на италијанскиот фудбал е одбраната. Со резултатот од првиот меч 2:1 рома не мораше да лета за да дава гол, знаејќи ги брзите офанзивци на манчестер и ризикот од контри (потсетник: голот од првиот меч). Офанзивниот фудбал е во ред апаш (поинтересен е за гледање знам). Но треба да се знај кога како да се постапи. Да скратам малку. Мечот од вторникот заврши онака како што заврши поради две причини:
- манчестер имаја среќа (секоја акција ја реализираја)
- спалети направи гооолема глупост (требаше да започни малку поповлечено)

Ова второто мислам дека е тема за муабет која е прифатлива за фановите на рома. Можите слободно да го избришите и овој пост ако сметате дека е така правилно. Знајте дека ако утре повторно играат рома и манчестер повторно ќе навивам за рома. Затоа што е претставник на калчото.

[mod]Овој пост е ОК! Нема навреди...

Не може на фан тема да пишуваш: навреди за клубот и навреди за неговите навивачи (искрено имаше на избришаните постови)

Доста беше офтопик од мене, продолжуваме како досега... фановите на Рома да пишуваат на својата тема, фановите на Реал на своја, на Милан на своја итн итн... бидејќи таквите мешања секогаш водат кон провокации, расправии, кавги, лични навреди ШТО ДЕФИНИТИВНО не е добро за најмасовниот форум во Македонија: Кајгана

Димитар
[/mod]

абе не викам да не пишуваат. Нека пишуваат и критики и добро, ама пцовки и провокации и навреди на клубот ..... не!

Vo sekoj slucaj Bravo za Roma stigna podaleku i od Barca i od Real i od Arsenal,ovaa sezona sepak mozi da se kazi deka e uspesna za Roma samo mozeja barem so pomalku sa izgubat sega od Man utd

roma rulez ајде догодина со неколку нови играчи кои обавезно ќе се купат тоа го рече и спаелти и прет. на клубот повеќе среќа во CL. И тоа озбилно многу потфрлија манчини и тадеи што се случи со вториот не знам. па ајде малце развеселете се навивачи на рома за некој ден е дербито па ајде со среќа и нека победи подобриот. :)

jove_bt напиша:
roma rulez ајде догодина со неколку нови играчи кои обавезно ќе се купат тоа го рече и спаелти и прет. на клубот повеќе среќа во CL. И тоа озбилно многу потфрлија манчини и тадеи што се случи со вториот не знам. па ајде малце развеселете се навивачи на рома за некој ден е дербито па ајде со среќа и нека победи подобриот. :)

абе скоро цел тим во основа потфрли а манчестер изигра добро.....целата работа е што рома играше под голем притисок малку и тактиката па и плус тоа на Олд Трафорд се игра трема или како да го наречам...сепак Рома во лошо издание на тој меч. Никаков срам за калчото ниту пак за Рома , прекрасна сезона и далеку стигнаа сепак. Па на крај краева пострашно ке беше да изгубеа на двете 0-3 3-0 е тоа е пострашно барем така се знае дека си дефинитивно послаб....ова беа моменти на слабост ..ама пак на првиот меч одиграа солидно и дисциплинирано иако не реализираа неколку шанси т.е. можам да кажам дека ги надиграа Ман у исто како што и Ман ги надигра нив на Олд Траф......сега тие со малку дигнато его би рекол ке бидат поразени он Милан. Милан игра гаден фудбал , катанаџо со контри ....предосаден за очи ама резултатски добар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom