McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
106 уште Азар

Ама ќе ги извадам Лихштајнер (5 поени) и Сеферовиќ (6 поени)... ќе ги ставам Вертонген и Лукаку[DOUBLEPOST=1402941725][/DOUBLEPOST]Кое :гомце: ја правело играва ? :facepalm:

Untitled.png

Избагирана е цела. Недостатоци колку сакаш...

Последно уредено:
Се правев паметен, ќе експериментирам и покрај тоа што ме предупредивте
Се изгорев :D

Untitled.png

Си реков прво ќе го извадам Ди Мариа, па ќе сменам формација во 4-3-3... ваљда празното место ќе го исфрли.
Наместо тоа ми го исфрли тој најдесно (Квадрадо со 14) поени, а и Ди Мариа (5 поени) си остана на клупа.
Сега ни Квадрадо ни Ди Мариа... туку празно место во тимот :D

Јас го имам Милер, само штета што не ми е капитен :D

И чекај сега, утре ко ќе игра Бразил, не ќе можам да го ставам Вилијам, пошто го извадив во првото коло ?! Оти така изгледа е. Ако е така, наебавМЕ. :facepalm:

И чекај сега, утре ко ќе игра Бразил, не ќе можам да го ставам Вилијам, пошто го извадив во првото коло ?! Оти така изгледа е. Ако е така, наебавМЕ. :facepalm:
ќе треба да може после секое коло од групата да се ресетираат клучевите што им се ваљда

ќе треба да може после секое коло од групата да се ресетираат клучевите што им се ваљда

И јас така мислам, али се е можно во ова играта ступидна.[DOUBLEPOST=1402961853][/DOUBLEPOST]
Најглупата игра што постои, менував формација за да ги ставам резервите и самото ми извади играч со 9 поени. Не играм повеќе.

Ако играш 4-3-3 и сакаш да смениш пример 3-5-2 прво ти селектирај си го играчот од одбраната шо сакаш да ти оди на клупа. Во тој случај, тој играч шо го имаш селектирано тој ти оди на клупа, па после клај си играчи во средината или нападот, во зависност од новата формација.

Значи, пред да смените формација, извадете го ВИЕ играчот, па после сменета формација, додека е празно местото. Јас сите ги сменав и ми остана голманот на Иран со 11 бода на клупа, од шо разбирам многу.:tapp:

Последно уредено:
И јас така мислам, али се е можно во ова играта ступидна.[DOUBLEPOST=1402961853][/DOUBLEPOST]

Ако играш 4-3-3 и сакаш да смениш пример 3-5-2 прво ти селектирај си го играчот од одбраната шо сакаш да ти оди на клупа. Во тој случај, тој играч шо го имаш селектирано тој ти оди на клупа, па после клај си играчи во средината или нападот, во зависност од новата формација.

Значи, пред да смените формација, извадете го ВИЕ играчот, па после сменета формација, додека е празно местото. Јас сите ги сменав и ми остана голманот на Иран со 11 бода на клупа, од шо разбирам многу.:tapp:

Го извадив Ди Мариа, сменив формација, ми го извади и Квадрадо.
Во средина останав со празно место :D

Untitled.png

Го извадив Ди Мариа, сменив формација, ми го извади и Квадрадо.
Во средина останав со празно место :D

Прегледај го приврзокот 95427

Охххх маки... Не можам да разберам и јас. Многу недостатоци има играта. Глеј сеа. Мене капитен ми е Лорис и тој си освои 8 поени. И сеа не ми ги дуплира поените да има 16, туку има 8 и си седат така. Пореметена е играта, скроз.

глупости е ова, баталете.

Охххх маки... Не можам да разберам и јас. Многу недостатоци има играта. Глеј сеа. Мене капитен ми е Лорис и тој си освои 8 поени. И сеа не ми ги дуплира поените да има 16, туку има 8 и си седат така. Пореметена е играта, скроз.

Изгледа кај сите има проблем со капитенот (од денес)
И кај мене не се дуплирани на Нејмар... претходно беа.

Катастрофа.
Неофицијалните фантази игри за Ла лига/Сериа А/Бундес беа премија за оваа!

Абе 110 имам јас, Лукаку утре, али имам Јаја Туре и Коне имат по 5, односно 6 бода и само тие ми се едноцифрени. Ако се највени овие двајцата шо ги имам од Алжир во прв тим (Бенталеб и Мостефа) ќе рескирам и ќе ги клам нив, па да видиме шо ќе биди. :D[DOUBLEPOST=1402965233][/DOUBLEPOST]
Изгледа кај сите има проблем со капитенот (од денес)
И кај мене не се дуплирани на Нејмар... претходно беа.

Катастрофа.
Неофицијалните фантази игри за Ла лига/Сериа А/Бундес беа премија за оваа!

Да не прајме муабет за Премиер Лига. До сега најубо изработена страна од фантази со 4 пати поќе узери од оваа и пак посредена 100000 пати. Едвај чекам да дојди август таму и да си почниме. :D :D

Вчера закаснив и не го внесив Хумелс во игра. Баткото извади 18 поени.

Бенталеб ќе биде прв тим за Алжир? Сакам да го сменам со Погба, мислам ќе се исплати. Што мислите вие?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom