McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе ја избришавте лигата што ја направивте права КАЈГАНА? Пошто ја тамо се убацив, а сега не ја гледам....што се дешава ќе ми каже некој?

НЕ разбирам...постои ли таа лига КАЈГАНА или не постои? Дајте нешто ако има некоја нова тамо да се убацам!?
Постои. Барај лига Кајгана, и ќе ти ја даде, ќе видиш дека си во неа. Ама вака не ја покажува.

Постои. Барај лига Кајгана, и ќе ти ја даде, ќе видиш дека си во неа. Ама вака не ја покажува.
Па еве ја најдов....глупости тешки еј. По глупа фантази немам играно. И не покажува ни поени до сега ни ништо...

Абе јас ги бирав одбранбените според противникот во прво коло, демек за clean sheet да имаат, кога гледам во играва не се даваат поени за clean sheet :facepalm:

Seferovic go imam be, kako svabata gnasna ne go igra cel natprevar ccc

^ Го имам и јас... најверојатно ќе го вадам.
Лукаку ми е на клупа. Ќе ризикувам (и да не даде гол, 3-4 поена ќе има сигурно) :)

^ Го имам и јас... најверојатно ќе го вадам.
Лукаку ми е на клупа. Ќе ризикувам (и да не даде гол, 3-4 поена ќе има сигурно) :)
Мене Миралас ми е на клупа, а веќе тројцата напагачи ми се Нејмар 14, Варгас 7 и Сеферович 6, незнам сеа дали да ризикувам со Миралас

Мене Миралас ми е на клупа, а веќе тројцата напагачи ми се Нејмар 14, Варгас 7 и Сеферович 6, незнам сеа дали да ризикувам со Миралас

3 поени имаш само ако одигра 60 минути. Некој поен ќе дадат за пасови (што ли бодуваа друго...). 4-5 поени ќе има.
Па за поен-два вреди да ризикуваш... имаат лесен противник :)[DOUBLEPOST=1402875651][/DOUBLEPOST]Формација има променето некој до сега ?
Ти си одбираш кој да излезе или автоматски еден играч ти исфрла во резерви (и не може да го вратиш во игра:icon_mrgr:) ?

И дали воопшто е можно да се смени ?
Страв ми е да пробам да не ми одлета некој на клупа со многу поени (пошто скоро цел тим ми се такви) :D

Последно уредено:
3 поени имаш само ако одигра 60 минути. Некој поен ќе дадат за пасови (што ли бодуваа друго...). 4-5 поени ќе има.
Па за поен-два вреди да ризикуваш... имаат лесен противник :)[DOUBLEPOST=1402875651][/DOUBLEPOST]Формација има променето некој до сега ?
Ти си одбираш кој да излезе или автоматски еден играч ти исфрла во резерви (и не може да го вратиш во игра:icon_mrgr:) ?

Страв ми е да пробам да не ми одлета некој на клупа со многу поени (пошто скоро цел тим ми се такви) :D
Јас имам, немој не менувај, Запата ми излета на клупа со 9 поена.

Мислам дека оној што ти е најдесно го става на клупа автоматски. Јас од 4-3-3 сменив 3-4-3 и ми го седна Запата на клупа...

Најглупата игра што постои, менував формација за да ги ставам резервите и самото ми извади играч со 9 поени. Не играм повеќе.

ќе се заебеш гадно ако смениш формација, тие што ти одиграле не можеш пак да ги ставиш :D

Мене до сега ми изграа 7 играчи и вкупно сите ми освоиле 69 поени...имам уште четворица денес и утре играчи да играат. Ваљда е добар број на поени м? Пошто неможам да видам колку имаат другиве у кајгана лигата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom