Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Добро бе ја избришавте лигата што ја направивте права КАЈГАНА? Пошто ја тамо се убацив, а сега не ја гледам....што се дешава ќе ми каже некој?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таква е игратаДобро бе ја избришавте лигата што ја направивте права КАЈГАНА? Пошто ја тамо се убацив, а сега не ја гледам....што се дешава ќе ми каже некој?
НЕ разбирам...постои ли таа лига КАЈГАНА или не постои? Дајте нешто ако има некоја нова тамо да се убацам!?Таква е играта![]()
Постои. Барај лига Кајгана, и ќе ти ја даде, ќе видиш дека си во неа. Ама вака не ја покажува.НЕ разбирам...постои ли таа лига КАЈГАНА или не постои? Дајте нешто ако има некоја нова тамо да се убацам!?
Па еве ја најдов....глупости тешки еј. По глупа фантази немам играно. И не покажува ни поени до сега ни ништо...Постои. Барај лига Кајгана, и ќе ти ја даде, ќе видиш дека си во неа. Ама вака не ја покажува.
Мене Миралас ми е на клупа, а веќе тројцата напагачи ми се Нејмар 14, Варгас 7 и Сеферович 6, незнам сеа дали да ризикувам со Миралас^ Го имам и јас... најверојатно ќе го вадам.
Лукаку ми е на клупа. Ќе ризикувам (и да не даде гол, 3-4 поена ќе има сигурно)![]()
Мене Миралас ми е на клупа, а веќе тројцата напагачи ми се Нејмар 14, Варгас 7 и Сеферович 6, незнам сеа дали да ризикувам со Миралас
Јас имам, немој не менувај, Запата ми излета на клупа со 9 поена.3 поени имаш само ако одигра 60 минути. Некој поен ќе дадат за пасови (што ли бодуваа друго...). 4-5 поени ќе има.
Па за поен-два вреди да ризикуваш... имаат лесен противник[DOUBLEPOST=1402875651][/DOUBLEPOST]Формација има променето некој до сега ?
Ти си одбираш кој да излезе или автоматски еден играч ти исфрла во резерви (и не може да го вратиш во игра) ?
И дали воопшто е можно да се смени ?
Страв ми е да пробам да не ми одлета некој на клупа со многу поени (пошто скоро цел тим ми се такви)![]()
3 поени имаш само ако одигра 60 минути. Некој поен ќе дадат за пасови (што ли бодуваа друго...). 4-5 поени ќе има.
Па за поен-два вреди да ризикуваш... имаат лесен противник[DOUBLEPOST=1402875651][/DOUBLEPOST]Формација има променето некој до сега ?
Ти си одбираш кој да излезе или автоматски еден играч ти исфрла во резерви (и не може да го вратиш во игра) ?
И дали воопшто е можно да се смени ?
Страв ми е да пробам да не ми одлета некој на клупа со многу поени (пошто скоро цел тим ми се такви)![]()