Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Со ајети од Куранот, лично сум видел...
Како дејствува, можеш да објасниш? Пошто со сигурност тврдам дека христијански симболи и ритуали не функционираат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ајети од Куранот, лично сум видел...
На толку тврдења за постоење на вампири сигурно ти нема да докажеш дека не постојат.Ако не си видел немора да значи дека не постојат.Ни јас немам видено жирафа па не значи тоа дека жирафи не постојат.Докажав, пред неколку години. На подфорум мистерии беше.
Има многу да се пишува. Нема сигурно специјално заради тебе да го правам тоа пак.
Побарај таму, ќе видиш доказ.
Прво се тресе, потоа често го/ја тера да моча, еднаш се искака и ете се чисти...Како дејствува, можеш да објасниш? Пошто со сигурност тврдам дека христијански симболи и ритуали не функционираат.
Прво се тресе, потоа често го/ја тера да моча, еднаш се искака и ете се чисти...
Еве ги сите одговори:Да не излезе дека ја ви кажувам бројки, па после дај линк, небаре за секое тврдење треба да има линк, само ќе ви посочам некои работи кои сами ќе си ги проверите и ќе си донесете заклучок.
1. Најдете колку крводарители има во светот на годишно ниво, односно колку литри крв се донираат секоја година во центрите за трансфузија ширум светот.
2. Потоа најдете податоци колку навистина било крв потребно да се даде некому во текот на годината и колку реално се потрошени.
3. Пронајдете колку може да стои така даруваната крв временски, за да потоа биде употреблива.
4. И на крај најдете каде се "уништува" вишокот крв, или евентуално складира. Најдете каде болниците ја уништуваат таа крв. Прашајте. Пишете писма.
Ако добиете одговори споделете ги тука.
Набљудување не е можно без субјект - набљудувач.Набљудување =/= субјективност. И со мали, несвесни сензори се постигнува истиот ефект.
И ти ли како Let3 си го "прочитал" мојот доказ и си заклучил дека е невалиден?На толку тврдења за постоење на вампири сигурно ти нема да докажеш дека не постојат.Ако не си видел немора да значи дека не постојат.Ни јас немам видено жирафа па не значи тоа дека жирафи не постојат.
пффффффффффф глупостиСерија со преодна оценка
Но, не ги дава одговорите на горенаведените прашања.
Штом ти дојде да коментираш - има
Црквата има прогонувано и судено луѓе за вештерство за вражбини и бајања, црквата и денес признава барем во сегменти на вражбини, магии, баења, клетви.. дека постојат а темата е отворена за сите тие духовни категориии, додуше се уште сме задрќани кај вампирите но ќе ги обработиме и другите
А со што има врска духовноста?
Споменато е во БиблијатаА то‘ пијајнето крв е духовна ствар?...![]()
Споменато е во Библијата
29 и ќе ги јадете телата на синовите свои, и телата на ќерките ваши ќе ги јадете.
Левит26