Проблем со професор

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Поефтини биле одколку што си мислев нема везе не е темата за ова да не ја тупиме, ако можеш зимај снимај, пушти го на мотика да го објават или на друг сајт и ќе видиш како ќе се рашири.
После цел клас ќе си страдаме од него :) И сите мене ќе ме сметаат за виновен

Па после да ве тужи за нарушување на приватноста.
Само напред ако сакте вие да го јадете стапот уште ако е и некој партиски војник дупли стап не ви бега.

Само напред ако сакте вие да го јадете стапот уште ако е и некој партиски војник дупли стап не ви бега.
Жити се како ќе ги открие ?

Епа затоа шо кога ќе имаме со него час ќе снимам..[DOUBLEPOST=1398461753][/DOUBLEPOST]
И каква приватност на час ?

:pos::tapp:Па каде и да го постира видеото негови ученици ќе бидат глумците и лесно ќе ги идентификува па сами меѓу себе ќе се издат кој го постирал видеото.
Друг малце временски подолг начин е е IP на поставувачот[DOUBLEPOST=1398461926][/DOUBLEPOST]
И каква приватност на час ?
Персонална.

:pos::tapp:Па каде и да го постира видеото негови ученици ќе бидат глумците и лесно ќе ги идентификува па сами меѓу себе ќе се издат кој го постирал видеото.
Друг малце временски подолг начин е е IP на поставувачот[DOUBLEPOST=1398461926][/DOUBLEPOST]
Персонална.
IP? Верувам некој ќе се замара со ip да

Од каде си :D оти овој еден во моето школо тепа вреѓа шо сака си прави, но жената му е судијка и си мисли дека е господ.

@staycalm

Друже ти или трол или пичка си дури и годините твои да ги земеме во предвид. Ај не заебавај десет ученици да се пожалат дека професорот е нечовек родителите партал ќе го направат еве и илустративно.

teaching-then-now.jpg

Земи ова најдобро дискутирај го со класниот, со родителите(твоите и на пријателите или на родителска) и најдете решение. Вие имајте снимки за да ви поверуваат и тоа е тоа.

За нас суд не знам дали има потреба иако не верувам до таму да дојде. Колку и да е глуп знае он дека од работата треба да храни фамилија дома па сакал неќел ќе се смири.

Земете дупете му ги гумите на колата.

Полиција и обвинител
@staycalm

Друже ти или трол или пичка си дури и годините твои да ги земеме во предвид. Ај не заебавај десет ученици да се пожалат дека професорот е нечовек родителите партал ќе го направат еве и илустративно.

teaching-then-now.jpg

Земи ова најдобро дискутирај го со класниот, со родителите(твоите и на пријателите или на родителска) и најдете решение. Вие имајте снимки за да ви поверуваат и тоа е тоа.

За нас суд не знам дали има потреба иако не верувам до таму да дојде. Колку и да е глуп знае он дека од работата треба да храни фамилија дома па сакал неќел ќе се смири.
А кој рекол дека 10 ученици се жалат од него ? Толку нејќам да те реплицирам веќе, од вакви как тебе не ми се отвара тема. Поздрав

А кој рекол дека 10 ученици се жалат од него ? Толку нејќам да те реплицирам веќе, од вакви как тебе не ми се отвара тема. Поздрав
Што се навреди?
Заборавив колку години имаш извини.

Начекај го кога е сам и кажи му дека ќе му скршеш ребро а можда две и нема веќе да замара.Ако продолжи со малтретирање пристапуваш кон кршење.Јас така ги решавав проблемите и секогаш успешно, кој што си бара тоа треба да си добие.

Земете дупете му ги гумите на колата.
Ова во основно помагаше во средно има други методи за на фах уште поекстремно али тука ризикот е да си земеш документите и да си заминеш.

Снимај го и прати го видеото на некоја од телевизииве.
И гледај да не се гледа од точно кое место е сниман, пошто ќе знае од прилика кој ученик седи таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom