Проблем со професор

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Многу просто, професорот нема да се змара на суд да ве носи за снимката, туку цел клас ке си добие педагошка мерка за снимање што не е дозволено во ниедно училиште, а директорот/социологот/останатите професори повеке ке му веруваат на професорот на совет него на вас иако има снимка. Само просто ке кажае професорот го прави тоа за да држи ред и крај.

Нај добро би било родителите да се жалат, сите родители да се соберат и тогаш може нешто ке се смени.

Незнам каде учиш но во повекето училишта во Скопје како што се Хемиско, ПТТ, Мухајло Пупин, Асуц, Влахов и многу други учениците држат ред на професорите а не обратно :D

Јас имам поголем проблем веќе подолго време со мојата класна... Жената или има ментален проблем или не знам, нема свој приватен живот па се меша во мојот...
Едно од најбитните ствари е што ме прави најнемирниот во генерација, дури и ме спомнувале премногу на совети како најнермирен,моите доаѓаа на сослушувања итн.. Мене дури пред 1 месец ми светна да прашам по професориве дали е вистина, зашто многу знае да лаже класнава моја... и оп гледам дека не се споменало моето име, на било кој совет... Денес баш имав класен и сакав да и го плеснам во фаца ама си викам ај воздржи се уште оваа година ми е класна.
Друго е што сака да ги одвои сите деца од мене, мислам оние со кои се дружам 24/7 дури и на мој најдобар другар со кого се знам од 2 години...
Трето ме набеди дека пушам марихуана... :)
Затоа ако отидете во Корчагин и ако ви се падне таа класна слободно пишете ми приватна порака ќе ви кажам како да се справите... нема да ја именувам пошто не е ни достојна за тоа :)

Јас имам поголем проблем веќе подолго време со мојата класна... Жената или има ментален проблем или не знам, нема свој приватен живот па се меша во мојот...
Едно од најбитните ствари е што ме прави најнемирниот во генерација, дури и ме спомнувале премногу на совети како најнермирен,моите доаѓаа на сослушувања итн.. Мене дури пред 1 месец ми светна да прашам по професориве дали е вистина, зашто многу знае да лаже класнава моја... и оп гледам дека не се споменало моето име, на било кој совет... Денес баш имав класен и сакав да и го плеснам во фаца ама си викам ај воздржи се уште оваа година ми е класна.
Друго е што сака да ги одвои сите деца од мене, мислам оние со кои се дружам 24/7 дури и на мој најдобар другар со кого се знам од 2 години...
Трето ме набеди дека пушам марихуана... :)
Затоа ако отидете во Корчагин и ако ви се падне таа класна слободно пишете ми приватна порака ќе ви кажам како да се справите... нема да ја именувам пошто не е ни достојна за тоа :)

Откако го прочитав твоето корисничко име, можам да претпоставам каков би бил советот :D

Откако го прочитав твоето корисничко име, можам да претпоставам каков би бил советот :D
Хахахахах не бе па и ти :D Иначе овде Хајсенберг... нов акаунт пошто си забораив све на тој акаунт :D Се надевам нема да ми го избришат овој :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom