Каков автомобил да си купам?

• Креатор на темата Креатор на темата izabela bonita
  • Време на започнување Време на започнување
До 4000 Евра БМВ 320 или Голф 4 ипак БМВ е подобро.
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1104324
БМВ 320
e298e5ed-d8e9-4414-90c9-cf53e26ffc3e.jpg

Голф 4
angel-eyes-vorne-4977242794258025128.jpg

Последно уредено:
Срање од коли и понудувате за тие пари...

Срање од коли и понудувате за тие пари...
Битно ти и понуди БМВ :icon_lol:

Земи си некое квалитетно Пунто со 5 врата. Малце трошат, лесни за паркирање и одржување.

Јас мразам женски шофери, али ај колку ќе можам ќе ти помогнам.
Јас би ти препорачал Hyundai i30, Citroen C1, Citroen C3, Mini Cooper, Audi A3...Француските имаат мала потрошња.

Јас мразам женски шофери, али ај колку ќе можам ќе ти помогнам.
Јас би ти препорачал Hyundai i30, Citroen C1, Citroen C3, Mini Cooper, Audi A3...Француските имаат мала потрошња.
Сите женски шофери ги мразиш ? :icon_lol:

site ovie mi izgledaat mali osven bmw i seat cordoba...sakam kola dizel poveke od 110 ks sedan..samo neznam koja marka..uste 1 mesec ke imam 2 godini od izdavanjeto na vozackata dozvola..MI se sviga bmw 320 ama ima mnogu prikazni deka ne se bas pogodena verzija..

site ovie mi izgledaat mali osven bmw i seat cordoba...sakam kola dizel poveke od 110 ks sedan..samo neznam koja marka..uste 1 mesec ke imam 2 godini od izdavanjeto na vozackata dozvola..MI se sviga bmw 320 ama ima mnogu prikazni deka ne se bas pogodena verzija..

И јас сум во план да земам таква. Добри се тие, без гајле. 118-ките и 120-ките не се погодени. А сакав и такви. Ама се предомислив.

Шо и да купиш отварај убаво очите пошто пазаров кај нас е пре пре пре полн со канти, ама преполн....

Шо и да купиш отварај убаво очите пошто пазаров кај нас е пре пре пре полн со канти, ама преполн....
svesna sum za toa...sakav da slusnam i drugi mislenja..jas osven nadvoresnio izgled na kolata vo drugo nisto ne se razbiram...ne sakam da kupam kola i da si pukam klavata posle po majstori, zatoa ne brzam

svesna sum za toa...sakav da slusnam i drugi mislenja..jas osven nadvoresnio izgled na kolata vo drugo nisto ne se razbiram...ne sakam da kupam kola i da si pukam klavata posle po majstori, zatoa ne brzam
Не се брзај ќе начекаш поубава кола на пример Ауди А4 1.9 TDi ;) и можеш да видиш Алфа Ромео 156 JTD тие двата се перфектни коли :)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Знаеш ли колку се деловите за Алфа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom