Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сеа немој да ми кажеш само дека и штипкањето и држењето под рака имаат свои убавини (коа ќе се споредат со другово).Калиси е за штипкање и за под рака, Серсеи а за bondage и ATM
И сеа немој да ми кажеш само дека и штипкањето и држењето под рака имаат свои убавини (коа ќе се споредат со другово).
Серсеи е каде каде поинтересен карактер него Калиси. Калиси ми личи на 16 годишна средношколка што не знае што сака и секоја втора реченица и е Muh Draguns пошо нали првата и е Im a muther of darguns.
Јаки шанси за тронот има. Со филозофии за слободни луѓе, робови, право на наследство и змееви се стигало до тронот.Денерис ја обожавам. Прекрасна, силна појава, битен играч и не знам шо се истреска некој горе дека е тотално небитна. Има шарм, има кралски карактер и шанси за тронот.
Е шо, кaко да нема.Јаки шанси за тронот има. Со филозофии за слободни луѓе, робови, право на наследство и змееви се стигало до тронот.![]()
Дaенерис има доволно војска да го преплави Вестерос. Ама таа решава онака, чисто идеалистички да менува традиции стари илјадници години. Тоа воопшто не е одлика на добар владетел.Е шо, кaко да нема.
Е сеа ти или си ја читал книгата па знаеш шо ќе се деси и ме заебаваш или и ти лупеташ унапред како мене.![]()
Ќе има битка, ќе му прпа на Тајвин од неа, ако како шо вика Илумиус може е најмоќен човек, таа е прилично сериозна закана. Ако продолжи со тој тинејџерски карактер шо го викаш, може не бргу, кад тат ќе биде кандидат (рима :-D). Освен ако не се комбинираат сите заедно да идат на уајт уолкерите, ама ae да не бегаме од тема..Дaенерис има доволно војска да го преплави Вестерос. Ама таа решава онака, чисто идеалистички да менува традиции стари илјадници години. Тоа воопшто не е одлика на добар владетел.
Да се префрлеше на островот, наместо да оди во битки за ослободување градови, тогаш ќе беше опасно важен лик. Вака е обична тинејџерка што решава да си ги остварува соништата.![]()
И змаевите гласаатШто е ова, ја утепа Серсеи Дани во мислењава, а во анкетава Дани води. Дан останале некои гласови од минатата анкета?