П
Пепси_
Гостин
Мора да се ставе граница оти следува катастрофа, На сандер не бев ама затоа на марко настич си имаше квалитетна публика соодветна за такво нешто бе не искомерцијализирано.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оглед дека сетот ќе му трае 2ипол до 3 саата не ми се верува целиот да му биде транс, сигурно ќе пушти и некоја во стилот на Mammoth и Sound of the underground ...Многу транс песни на плејлистата за месец Март, дали значи ова дека може ќе се избаци во Скопје со транс сет.
Мене искрено не ми се верува
http://www.beatport.com/charts/ferry-corsten-march-2014-top-10/258593
Пак ќе пишам дека не разбирам зошто мора да биде 18+...
Остајте закон зошто никој ова не го спомнува во однос на законска норма.
Возраста не значи дека се сака/разбира електронската музика. Има поголеми полнолетни сељаци од некој 16-17 годишник. И ја сум за некаква селекција ама не според возраста, арно ама многу тешко е да процениш кој (не)слуша електронска музика.
Што е битно дали некој го слуша Фери или не или воопшто електронска музика. Нека одат лугето може и ќе ја прифатат ако не преку ваков настан како.Пак ќе пишам дека не разбирам зошто мора да биде 18+...
Остајте закон зошто никој ова не го спомнува во однос на законска норма.
Возраста не значи дека се сака/разбира електронската музика. Има поголеми полнолетни сељаци од некој 16-17 годишник. И ја сум за некаква селекција ама не според возраста, арно ама многу тешко е да процениш кој (не)слуша електронска музика.
Јас кога бев на сандер прво влегов доле, не се дишеше ќе заземев позиција со другарот и за да се мрднеш треба некому лакто во фаца да му даеш. А во випот многу подобра приказна, се изнаскокав горе жива вода се напраив од скокање.Што е битно дали некој го слуша Фери или не или воопшто електронска музика. Нека одат лугето може и ќе ја прифатат ако не преку ваков настан како.
Ама срамота е да се пуштаат толку мали деца па кога влегував јас ми се чинеше како двор на некое основно училиште. Значи јасно е законите во земјата не се исти за сите.
Сега се мислам да купам карта за ВИП, ако има овде некој што бил горе на Сандер да ми каже дали беше подносливо со гужва
Што е битно дали некој го слуша Фери или не или воопшто електронска музика. Нека одат лугето може и ќе ја прифатат ако не преку ваков настан како.
Ама срамота е да се пуштаат толку мали деца па кога влегував јас ми се чинеше како двор на некое основно училиште. Значи јасно е законите во земјата не се исти за сите.
Сега се мислам да купам карта за ВИП, ако има овде некој што бил горе на Сандер да ми каже дали беше подносливо со гужва